Vijesti

Mercedes-Benz i OneRepublic

Ryan Tedder, suosnivač i frontmen pop/rock benda OneRepublic, postao je novi brand ambasador za Mercedes-Benz. Suradnja između automobilske marke iz Stuttgarta i kantautora iz Denvera započela je svjetskom premijerom nove B-klase na “Mondial de l’Automobile” salona automobila u Parizu.

“Vrlo smo sretni što smo osvojili glazbenu zvijezdu Ryana Teddera kao brand ambasadora Mercedes-Benz-a. Poput našeg branda, i on utjelovljuje strastvenu kreativnost i dinamičnost, nepogrešivi stil i svjetski uspjeh.”, kaže Dr. Jens Thiemer, voditelj marketinških komunikacija za Mercedes-Benz Cars. “Uvjereni smo da Ryan Tedder i nova OneRepublic pjesma, “I lived” na uvjerljiv način podupiru kampanju nove Mercedes-Benz B klase. Veselimo se i live izvedbi pjesme večer uoči sajma u Parizu.” OneRepublic nastupio je sa novom pjesmom “I lived” uživo na Mercedes-Benz Media Night u Parizu. Nakon toga, “I lived” će postati ključni element marketinške kampanje nove B klase. “Snimali smo video na Red Rocks amfiteatru u našoj matičnoj državi Colorado, koji je na putu da postane najzelenija država u Americi. B-klasa električni automobil je ogromni korak u tom smjeru, te s obzirom na globalni doseg Mercedesa, B klasa je jedini automobil bismo stavili u taj kadar … ispalo je savršeno”, kaže Ryan Tedder.

B-klasa Electric Drive igra vodeću ulogu u novom spotu za “I lived”, koji je tek nedavno pušten na VEVO (http://vevo.ly/RjrPwB). Video tumači istinitu priču 16-godišnjeg Bryana, koji živi s cističnom fibrozom. Mnogi pogođeni ljudi pate od poremećaja pluća i mutacija na ekstremiteta – uključujući Bryana. Ipak, on je još uvijek gospodar svog života, te radi ono što drugi s njegovom bolesti nisu mogli niti pomisliti da je moguće. On uživa u životu i prkosi svim nedaćama. To je poruka koja OneRepublic žele prenijeti s pjesmom. Tedder: “Bryan je izvrstan primjer da svatko može prevladati nedaće Iskoristite svaki dan, baš kao što on to čini.”

Besuch von OneRepublic bei Mercedes-BenzBesuch von OneRepublic bei Mercedes-Benz