Vijesti

Napokon Auto Show u Zagrebu

Tek što je najznačajnija proljetna priredba, Salon automobila u Ženevi, zatvorila svoja vrata i sumira rezultate posjete više od 687.000 posjetitelja možemo najaviti Zagreb Auto Show! Nakon osam godina paviljone Zagrebačkog velesajma napunit će brojni novi modeli koji su već na tržištu ali i još nepredstavljeni na domaćem tržištu kao i konceptni modeli. Od 5. do 10. travnja održat će se Zagreb Auto Show, a nastupit će gotovo svi uvoznici automobila i motocikla s našeg tržišta. Ukupna izlagačka površina bit će na više od 70.000 m2 otvorenog i zatvorenog prostora, a nastupit će 51 proizvođač automobila, te će biti predstavljeo 40 hrvatskih premijera, a očekuje se oko 130.000 posjetitelja . Tijekom održavanja ovogodišnjeg Zagreb Auto Showa održat će se i niz popratnih manifestacija, a u subotu, 9. travnja i defile starodobnih vozila koji će svoj Old Timer Show održati od Trga bana J. Jelačića do Zagrebačkog Velesajma.

Od svih noviteta koje ćemo i zasebno najaviti posjetitelj će moći razgledati i jednu od najvećih zvijezda ovogodišnje Ženeve – Rimčev supersportski električni automobil.

Cijena pojedinačne ulaznice biti će 35 kn, učenici, studenti i umirovljenici platit će 25 kn, obiteljska ulaznica (2 odraslih i 2 djece) imat će cijenu 90 kn, dok će ulaznica za stalni posjet biti 110 kn.

Spomenimo da je glavna nagrada za posjetitelje Volkswagen Up!