Vijesti

Nikad lakše do novog S-Crossa

Sve popularniji Suzukijev crossover od sada je moguće nabaviti još povoljnije – u tri rate rate kroz tri godine

Novo izdanje S-Crossa, istinskog crossovera koji objedinjuje najbolje karakteristike limuzine, monovolumena i SUV-a, pobuđuje sve veći interes kupaca, a kako bismo vam dodatno olakšali nabavku ovog jedinstvenog automobila Suzuki je u partnerstvu s OTP Leasingom omogućio kupnju u tri otplatne rate kroz tri godine. Prilikom ugovaranja kupac plaća samo trećinu cijene vozila, drugu ratu za godinu, a treću i posljednju dvije godine od kupovine. I sve to bez bez kamata i bez troškova obrade leasinga. Naravno, i bez ikakvih dodatnih, skrivenih troškova.

Novi Suzuki Sx4 S-Cross zadržao je gabarite originalnog modela (duljina 4,30 metara, širina 1,78 metara), objedinjujući tako prostranu unutrašnjost i veliki prtljažni prostor (od čak 430 litara zapremine), s optimalnom veličinom automobila za sve uvjete korištenja. Nove, mišićavije linije sad više plijene poglede, a vas najviše oduševljava lakoća upravljanja i kretanja po svim terenima, bilo da se radi o modelu s pogonom na prednje kotače ili modelu s pogonom na sva 4 kotača. Naravno, u svakom od njih, automobil će vam pružiti maksimalnu sigurnost za što se brinu najsuvremenije tehnologije poput RBS-a (Radarski automatski sustav kočenja) koji detektira vozilo ispred vas i ako procjeni da postoji mogućnost sudara šalje upozorenje vozaču, ako se vjerojatnost sudara poveća aktivira pomoć pri kočenju, a u krajnjem slučaju sam aktivira kočnicu i tako izbjegava sudar, odnosno aktivni tempomat koji omogućuje sigurniju vožnju na dužim dionicama ili pak napredni sustav pogona na sve kotače, koji pritiskom na gumb nudi izbor četiri različita načina rada: Auto (za svakodnevnu vožnju), Sport (za sportske performanse), Snow (za snježne uvjete) i Lock (za ekstremne terenske prilike), ovisno o uvjetima na cesti. Naravno, na raspolaganju su i svi „standardni“ aktivni i pasivni elementi sugurnosti, poput programa stabilnosti (ESP), ABS kočnica, sustava nadzora tlaka u gumama (TPMS), čak sedam zračnih jastuka, te napredan Suzukijev TECT koncept lagane karoserije koji u slučaju naleta pomaže zaštiti pješaka, a sigurnost putnika nije nimalo narušena o čemu svjedoči i 5 zvjezdica Euro NCAP testiranju.

Osim novim stylingom i naprednim sustavima sigurnosti, S-CROSS oduševljava i zanimljivom ponudom motora. Riječ je o dva nova dinamična benzinska agregata (1.0 sa 112 KS i 1.4 sa 140 KS), a tu je i iznimno štedljivi dizelaš (1.6 sa 120KS), koji se svi redom odlikuju niskom potrošnjom, snažnom odazivnošću, ali i niskim troškovima održavanja.

Ipak, najbolji osjećaj dobiva vozač i njegovi suputnici, koji uživaju blagodati naprednih tehnologija i i prostranih sjedala, koja vam pružaju udobnost i sigurnost vašeg doma. Pritom povišena vozačka pozicija dodatno pridonosi boljoj vidljivosti i općenito boljem osjećaju, a samim tim i boljoj sigurnosti.

Stoga vas pozivamo da sami isprobate kakve osjećaje donosi novi S-CROSS, te zašto s pravom tvrdimo kako vas ovaj automobil odmara. Po novom, novi S-CROSS odmara i vaš novčanik, jer je dovoljno cijenu automobla podijeliti na 3 jednaka dijela, te shvatiti kako novi S-CROSS nema konkurenciju niti u ovom segmentu. Bogata paleta modela i paketa opreme započinje već sa 116.312 kuna za bazni benzinac opremljen osnovnim no iznimno bogatim paketom opreme koji uključuje klimu, 7 zračnih jastuka, ABS i ESP kočnice, tempomat, prednje i stražnje električne podizače, daljinsko središnje zaključavanje, radio s Bluetoothom, električno podesiva zrcala i još mnogo toga.