Vijesti

Nova Goodyear Vector 4Seasons odlična na testu

Priznati njemački automobilistički časopis Auto Bild Allrad objavio je test osam cjelogodišnjih guma na kojemu se Goodyearova Vector 4Seasons Gen-2 uvrstila na podijeljeno prvo mjesto. Guma je opisana kao uzorna jer se na snijegu ponašala gotovo jednako dobro kao i zimske gume, a na mokroj površini postigla je vrlo kratak zaustavni put te je osim toga uvjerila i svojom tišinom pri kotrljanju.
Guma Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 ostvarila je na testu na mokroj površini 2,2 metra kraći zaustavni put od drugoplasirane i 12,1 metara kraći zaustavni put od gume na zadnjem mjestu. Osim toga Goodyearova guma bila je četiri decibela tiša od najglasnije gume na testu, što znači da je vožnja s njom ugodno tiha i puno udobnija. Prema mišljenju ekipe za testiranje “svatko može, bez obzira na vrstu automobila, odmah osjetiti razliku”.
Guma Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 odsada će biti dostupna u još 14 novih dimenzija koje većinom obuhvaćaju veličine od 17 i 18 cola. Zahvaljujući novim dimenzijama sa simbolom brzine W i Y pobjedničku gumu sada mogu odabrati i vozači snažnijih vozila.