Vijesti

Nova Honda CR-V stiže u Ženevu

Honda će na predstojećem sajmu automobila u Ženevi predstaviti europsku verziju nove Honde CR-V. Nova generacija najprodavanijeg SUV-a na svijetu radi veliki iskorak u odnosu na prethodni model – u kvaliteti interijera, profinjenosti i prostranosti, a po prvi puta se nudi i opcija sa sedam sjedala. Nova šasija je najsofisticiranija ikada te osigurava da novi CR-V pruži privlačan doživljaj vožnje s najvećom udobnošću, ali i pravu off road sposobnost vožnje.

Potpuno novi CR-V ima svjež i profinjen vanjski dizajn sa širim odbojnicima koji daju novom SUV-u savršeno izbalansiran izgled između elegancije i sportskog duha. U dizajnu interijera najviše se ističe vodoravno postavljena 7” kontrolna ploča koja ima dva zaslona, dok su sve krucijalne kontrole racionalizirane i jednostavne.

Novi CR-V ima nešto veće proporcije od prethodnika, što nosi i znatno prostraniju unutrašnjost. Najbolja klasična učinkovitost prostora naglašena je udobnom unutrašnjošću za sve putnike. Prtljažni prostor je širi i dublji, a odlikuje se jednostavnim pristupom.

Novi agregati nudit će impresivnu učinkovitost i voznu sposobnost. Po prvi puta, Honda hibridna tehnologija bit će implementirana u SUV za Europsko tržište.

Prve isporuke nove Honde CR-V opremljene 1.5 l VTEC turbo benzinskim agregatom očekuju se u jesen 2018. S hibridnim pogonom početkom 2019.