Predstavljamo Vijesti

Nova izvedenica – Mégane Grandcoupé

Renault širi svoju ponudu u segmentu C posve novom limuzinom Mégane Grandcoupé. Novi Mégane Grandcoupé krase dinamične linije upotpunjene panoramskim staklenim krovom jedinstvenim u tom segmentu vozila. Zahvaljujući zajedničkoj arhitekturi platforme CMF C/D oprema novog Méganea Grandcoupé preuzeta je iz višeg segmenta, što je pozitivno utjecalo na udobnost i užitak u vožnji.

Limuzina s prednostima vozila iz višeg segmenta

Nakon predstavljanja novog Méganea 2015. i Méganea Grandtour u ožujku ove godine, obitelj Mégane obogaćena je modelom Mégane Grandcoupé. Nova četverovratna limuzina predstavlja dio potpune obnove Renaultovih vozila. Krase je dinamične linije, upečatljiv prednji kraj koji nedvojbeno ističe pripadnost obitelji Renault te već iz daljine prepoznatljiv Renaultov svjetlosni potpis prednjih svjetala u obliku slova C. Pritom mu stakleni krov daje elegantan dvobojan izgled. Novi Mégane Grandcoupé odlikuje se iznimno prostranim stražnjim sjedalima i velikim prtljažnikom (508 dm3 prema normi VDA) kojem se jednostavno pristupa zahvaljujući sustavu otvaranja slobodnih ruku „Easy Trunk Access”. Novi Mégane Grandcoupé konstruiran je na platformi CMF C/D, što znači da će vozači u njemu uživati jednako kao u ostalim vozilima iz obitelji Mégane. I Mégane Grandcoupé raspolaže 7-inčnim TFT zaslonom za prikaz podataka u instrumentnoj ploči, a može ga se dopuniti i 8,7-inčnim zaslonom multimedijskog sustava R-LINK 2. Multi-Sense, dodatni head-up zaslon u visini vozačevih očiju, Easy Park Assist za pomoć pri parkiranju i brojni sustavi za udobnost i sigurnost (kočenje u nuždi, upozorenje na nenamjernu promjenu voznog traka…) također su dio opreme novog Grandcoupéa.

Novi Renault Mégane Grandcoupé na hrvatsko tržište stiže u prosincu 2016. sa sljedećim motorima: SCe 115 s 5-stupanjskim ručnim mjenjačem, dCi 90 sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem, dCi 110 sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem ili automatskim mjenjačem EDC6, dCi 130 sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem.

MEDIA SELECTION - E3 VERSION - 18-INCH GRAND TOUR WHEEL RIMS

3-4 REAR IN STUDIO

PROFILE IN STUDIO