Izdvojeno Vijesti

Nova ponuda u Toyoti

Yaris uvijek pruža više od očekivanja i predstavlja izvrsnu vrijednost za uložen novac. Unatoč kompaktnoj formi, kvaliteta, sigurnost i osjećaj udobnosti na vrhunskoj su razini. U promo ponudi kupcima Yarisa omogućena je ušteda od 7.500 kn.  Popularna SOL oprema je nadograđena Trendy paketom opreme vrijednim 7.500 kn. Oprema Trendy dostupna je  uz benzinski, dizel te, hibridni motor.

RAV4 se preporuča s iznimno bogatom opremom Elegant, te s navigacijskim uređajem, a u spomenutoj kombinaciji omogućuje uštedu od 12.500 kn. Oprema Elegant  sadrži: 18’’ aluminijske naplatke, dodatno zatamnjena stražnja stakla, električno otvaranje i zatvaranje prtljažnih vrata, LDW upozorenje na izlazak iz vozne trake, AHB sustav automatskog gašenja dugih svjetala, karticu ključ, ‘pametni’ sustav ulaska i pokretanja motora bez ključa… Novost u ponudi RAV4 modela je novi motor 2,0 D-4D, koji je s AWD pogono dostupan za 229.900 kn.

U novoj ponudi, Verso je uz učinkoviti i ekonomični 1,6 D-4D motor dostupan za 157.900kn, a  uz doplatu od 7.000 kn dobivate opremu Stella vrijednu 19.500 kn.