Vijesti

Nova Škoda Superb – jedna nova era

Svojim emocionalnim nastupom nova Škoda Superb donosi novo sjajno svjetlo u automobilsku srednju klasu. Kratko prije svjetske premijere 17. veljače u Pragu Škoda pokazuje prve vanjske detalje novog top-modela, koji dojmljivo podcrtava visoke zahtjeve marke u pogledu dizajna. Predstavljeni detalji dizajna pokazuju ljubav prema detalju i preciznost u dizajnu i obradi. Svi elementi su znalački razrađeni do najmanje pojedinosti.

Nova Škoda Superb oduševljava jasnom geometrijom, markantnim obrisima površina, skulpturalnim oblicima i elegantnim tijekom linija od „pramca“ do „krme“. Fino izbrušeno do najmanjih detalja bila je krilatica prilikom razvoja novog top-modela – precizno, zahtjevno i koncizno kao nikad prije. U novoj oštrini se predstavlja kristalasta grafika svjetala novog Superba: Točnim rezovima, preciznom obradom, primjenom geometrijskih trokutastih oblika i trodimenzionalnih kontura postiže se markantni dojam samostalnosti marke što se oslanja na tradicijom bogatu češku umjetnost ručne obrade stakla.

Svjetska premijera novog Superba održat će se 17. veljače u forumu Karlín u Pragu– s predstavnicima internacionalnih medija kao i drugim visokim gostima iz koncerna, kompanije, politike, gospodarstva i društvenog života.

Škoda Superb je od 2001. godine perjanica palete modela Škoda. Do 31.01.2015. Škoda je isporučila više od 700.000 Škoda Superba prve i druge generacije. Tako je model jedno od najomiljenijih vozila automobilske srednje klase.

HSS-IQ260-0951_x_96A4317 _96A4401_x