Vijesti

Novi Audi A8 debitira u Spider-Manu

Prije službene svjetske premijere, novi Audi A8 pojavit će se na filmskom platnu. Top model ove premium marke doživjet će svoj debi u Marvelovom blockbusteru ‘Spider-Man: Homecoming,’ koji će se u kinima početi prikazivati u srpnju. Dakle, zaljubljenici u filmove bit će prvi koji će baciti pogled na ovu luksuznu limuzinu, tijekom premijere filma koja će se dogoditi u Los Angelesu 28. lipnja.

U ovom Marvelovom blockbusteru Tom Holland igra ulogu ‘Petera Parkera’ kojeg ‘Happy Hogan’ (Jon Favreau) vozi okolo u novom Audiju A8 L. Ova filmska scena omogućit će gledateljima prvi pogled na prednji i bočni dizajn nove limuzine. Osim toga, gledatelji će također moći vidjeti demonstraciju novih inovacija kao što su vrlo automatizirana vožnja u prometnoj gužvi: tijekom vožnje ‘Happy’ skine ruke s upravljača i limuzina nastavlja sama skretati, kao da se radi o čaroliji. Audi A8 preuzima zadatak vožnje kada se uključi Audi AI asistent za vožnju u koloni.

Uz Audi A8, još dva Audijeva modela pojavit će se u filmu ‘Spider-Man: Homecoming’: ‘Tony Stark’ i dalje ostaje otmjen u modelu Audi R8 V10 Spyder, dok sam ‘Peter Parker’ vozi Audi TTS Roadster. Novi Audi A8 bit će službeno predstavljen javnosti 11. srpnja na Audijevom summitu (www.summit.audi) u Barceloni, Španjolskoj. ‘Spider-Man: Homecoming’ u kojem će se pojaviti novi Audi A8 počet će se prikazivati u kinima u cijelom svijetu u srpnju.

O filmu Spider-Man: Homecoming

Mladi Peter Parker/Spider-Man (Tom Holland), koji je imao senzacionalni debi u filmu Kapetan Amerika: Građanski rat, započinje istraživati svoj novootkriveni identitet kao superheroj koji izbacuje paukovu mrežu u filmu Spider-Man: Homecoming. Oduševljen svojim iskustvom s Osvetnicima, Peter se vraća kući, gdje živi sa svojom tetom May (Marisa Tomei), pod nadzorom svog novog mentora Tonyja Starka (Robert Downey Jr.). Peter se pokušava vratiti svojoj normalnoj dnevnoj rutini – opsjednut time da se dokaže da je više od prijateljskog Spider-Mana iz susjedstva – ali kada se pojavi Vulture (Michael Keaton) kao novi zločinac bit će ugroženo sve što Peter smatra važnim. Režirao Jon Watts. Producirali Kevin Feige i Amy Pascal. Scenarij napisali Jonathan Goldstein & John Francis Daley i Jon Watts & Christopher Ford te Chris McKenna & Erik Sommers. Prilagodili Jonathan Goldstein & John Francis Daley, na temelju Marvelovog stripa autora Stana Leeja i Steva Ditka.