Predstavljamo Vijesti

Novi AYGO X-CITE stigao u Toyota salone

Super opremljen i zabavan mali gradski automobil, stigao je u Toyota salone u novom, atraktivnom izdanju. Ograničena serija nazvana je AYGO X-CITE i prepoznatljiv je zbog limun žute boje … za pravo osvježenje J krajem ljeta.

Novo izdanje žutoga AYGO X-CITE karakterizira Bi-tone izgled, pri čemu krov – u crnoj boji – doprinosi dinamičnom izgledu.  Iznutra se dizajnerska tema nastavlja žutim akcentima na jastucima sjedala, umecima otvora za ventilaciju, na ručici mjenjača presvučenoj kožom te na tepisima,  dok su ručke vrata kromirane. Novi gradski mališan opremljen je i atraktivnim 15 ” naplatcima u sjajnoj crnoj boji sa crnom značkom. Novi AYGO X-CITE dolazi standardno bogato opremljen sa 7 ” zaslonom u boji, x -touch multimedijskim sustavom, nudeći tako kombinaciju najnovije multimedije i praktične tehnologije. Integrirani sustav nadzora putem stražnje kamere  pomoći će vozaču prilikom parkiranja ili manevriranja na skučenom prostoru. Sustav se aktivira kad god se mjenjač prebaci u poziciju za vožnju unatrag, na način da se na x -touch zaslonu od 7’’ prikazuje snimak stražnje kamere tj, područja iza automobila, te linije vođenja vozila.

AYGO 3 -cilindarski 1,0 -litreni VVT-i benzinski motor sa 69 KS, sukladan je Euro-6 normi, te  ima potrošnju goriva od svega 4,1 l / 100 km i emisiju 95g/km. Može se kombinirati s ručnim mjenjačem ili ‘x -shift ” automatiziranim ručnim, MultiMode mjenjačem.

AYGO svojim markantnim izgledom i brojnim mogućnostima personalizacije omogućuje vlasnicima da izraze svoju individualnost i neophodnu funkcionalnost. Više od 10 vanjskih dijelova ovoga modela, lako se može zamijeniti alternativnim bojama ili drugačijim vizualnim rješenjima, čak  i nakon nekoliko godina vlasništva.

Novi  AYGO X-CITE sa 5 vrata, dostupan je u svim Toyota salonima cijenom od 86.900 kn. Atraktivna ponuda Toyota financiranja, odn. kredit u kunama sa fiksnom kamatnom stopom od 6,45% bez troška obrade zahtjeva za kredit, omogućuje novom vlasniku da ugrabi AYGO za 996 kn mjesečno.

Detalje o ponudi i financijskom paketu potražite na web stranici www.toyota.hr

New%20bi-tone%20AYGO_01 New%20bi-tone%20AYGO_03 New%20bi-tone%20AYGO_05