Vijesti

Novi Aygo x-cite

Aygo je upečatljivi predstavnik kategorije gradskih automobila,  koji svojim markantnim izgledom i brojnim mogućnostima prilagodbe omogućuje vlasnicima željenu individualnost i nužnu funkcionalnost. Više od 10 vanjskih dijelova ovoga modela, lako se može zamijeniti alternativnim bojama ili drugačijim vizualnim rješenjima, čak  i nakon nekoliko godina vlasništva.

Od kultnog frontalnog ‘X’ dizajna do široke palete mogućnosti prilagodbe, dizajnerskih i inženjerskih rješenja, novi Aygo stvaran je za zabavu. Ponuda se sastoji od 3 razine opreme i 3 specijalna izdanja, koja se ažuriraju na godišnjoj razini. Toyota predstavlja najnoviji Aygo x-cite, ograničenu seriju za 2016. godinu, ekstravagantni model, koji će ovoga proljeća osvježiti našu ponudu. Novo izdanje Aygo x-cite  žute boje, u kombinaciji s crnim umetcima na prednjoj “X” masci i stražnjem odbojniku, te na prednjem odbojniku i zrcalima donosi i 15″ naplatke u sjajnoj crnoj boji sa crnom značkom. Novi Aygo x-cite je dostupan samo kao Bi-tone varijanta čiji krov – u boji različitoj od boje vozila doprinosi dinamičnom i prepoznatljivom izgledu.  Iznutra se dizajnerska tema nastavlja žutim akcentima na bočnoj liniji i jastucima sjedala, umecima otvora za ventilaciju , na ručici mjenjača presvučenoj kožom i na tepisima. Instrument ploča, središnja konzola i mjenjača okruženi su atraktivnim umecima, dok su ručke vrata kromirane. X-cite dolazi opremljen sa 7″ zaslonom u boji, x-touch multimedijskim sustavom standardno, nudeći tako kombinaciju najnovije multimedije i praktične tehnologije.

Integrirani sustav nadzora putem stražnje kamere, može pomoći vozaču prilikom parkiranja ili manevriranja na malom prostoru. Sustav se aktivira kad god se mjenjač prebaci u poziciju za vožnju unatrag, na način da se na x -touch zaslonu od 7’’ prikazuje snimak stražnje kamere tj. područja iza automobila, te linije vođenja vozila. Aygo 3 -cilindarski 1,0 -litreni VVT-i benzinski motor sukladan je Euro-6 normi, te  ima potrošnju goriva od svega 3,8 l/100 km i emisiju CO2 od samo 88 g/km. Može se kombinirati s ručnim mjenjačem ili ‘x -shift ” automatiziranim ručnim mjenjačem.

Prodaja novog Aygo x-cite u Hrvatskoj započinje početkom svibnja.

New%20bi-tone%20AYGO_04 New%20bi-tone%20AYGO_05