Vijesti

Novi koncept uređenja prostora AutoZubak salona

AutoZubakova mreža početkom godine postala je bogatija za dva potpuno nova salona Volkswagenovih automobila u Varaždinu i Slavonskom Brodu. Novi Volkswagenovi saloni rađeni su prema najnovijim standardima marke, kako u smislu vanjskog, tako i unutarnjeg uređenja. Prostiru se na oko 400 četvornih metara u koje stane desetak vozila, tako da kupci u njima mogu vidjeti cijelu VW gamu. Osim novootvorenih, temeljito su obnovljeni i prilagođeni prema novim standardima marke Volkswagen, servisni prijem i AutoZubakovi saloni u zagrebačkom Sesvetskom Kraljevcu i Velikoj Gorici.

Uz prilagođene Volkswagen salone, napravljen je pravi rebrending salonskog prostora i za marku Škoda, a novi AutoZubak Škodini saloni obiluju tehnološkim poslasticama za kupca. Posebno su zanimljivi veliki highlight zidovi na ulazu i u samom salonu i info-kutak s LCD ekranom na kojem se mogu jednostavno konfigurirati automobili. Prvi salon u Hrvatskoj prema novim korporativnim standardima marke Škoda napravljen je početkom godine u Osijeku i prostire se na više od 290 četvornih metara. Škodini saloni temeljito su obnovljeni i u zagrebačkom Sesvetskom Kraljevcu, Varaždinu i Slavonskom Brodu.

AutoZubakov Audi salon u Sesvetama je postao prvi i jedini ekskluzivni trgovac za Audi exclusive sport, a temeljito je preuređen i postojeći Audijev salon u Osijeku, koji je sada dotjeran prema svim korporativnim standardima marke Audi.

„Novi koncept uređenja prodajnih salona označava početak jedne nove ere za AutoZubak, a AutoZubak će i dalje rasti. S novim i preuređenim salonima tu tvrdnju dodatno podupiremo“, rekao je predsjednik Uprave Dimitrije Trbović.

28.09.2015., Zagreb - Skoda auto salon Zubak u Sevsetama. Photo: Goran Jakus/PIXSELL
Škoda auto salon Zubak u Sevsetama
21.01.2015. Ulica Vilka Novaka, Varazdin, Autosalon Skoda u ulici Vilka Novaka Photo: Marko Jurinec/PIXSELL
Autosalon Škoda Varaždin
28.09.2015., Zagreb - VW auto salon Zubak u Sevsetama. Photo: Goran Jakus/PIXSELL
VW auto salon Zubak u Sevsetama
28.09.2015., Zagreb - VW auto salon Zubak u Sevsetama. Photo: Goran Jakus/PIXSELL
VW auto salon Zubak u Sevsetama
28.09.2015., Zagreb - VW auto salon Zubak u Sevsetama. Photo: Goran Jakus/PIXSELL
VW auto salon Zubak u Sevsetama