Vijesti

Novi Nissan salon u Zagrebu

Obiteljska tvrtka Auto kuća Štarkelj, dugogodišnji partner tvrtke Renault Nissan Hrvatska, otvorila je novi prodajno-servisni salon marke Nissan na adresi Ukrajinska ulica 17. U suvremeno uređenom prodajnom salonu površine 250 četvornih metara predstavit će se najnovija vozila marke Nissan, dok brigu o održavanju, popravcima vozila i prodaji rezervnih dijelova vodi iskusna ekipa posebno osposobljenih servisera u radionici površine 450 četvornih metara.
AK Štarkelj, koja zapošljava 55 osoba, opremljena je u skladu s najnovijim standardima kojima se Nissan još kvalitetnije usredotočuje na suvremenog kupca. Unapređenja koja donosi „new retail concept“ u Nissan salone, praćena su sveobuhvatnim promjenama u digitalnom okruženju i dodatnoj vrijednosti za kupce. Fokusom na dizajn, interaktivnost i tehnologiju utječe se na poboljšanje iskustva kupovine, kako u fizičkom, tako i u digitalnom okruženju.
Prodajno-servisna mreža Nissan, ovim otvorenjem, postaje još dostupnija vlasnicima vozila marki Nissan. Tvrtka AK Štarkelj dugogodišnji je ovlašteni zastupnik i serviser osobnih i lakih gospodarskih vozila. Poslovna misija tvrtke je, uz predanost i konstantno usavršavanje, pružiti korisnicima vrhunsku uslugu tijekom cjelokupnog prodajnog i postprodajnog procesa. Preuzimanjem zastupništva za vozila marke Nissan predstavlja zamah u poslovanju na izazovnom auto tržištu.