Izdvojeno Vijesti

Novi Yaris Trend

Novi Yaris Trend specijalno je izdanje gradskog genijalca Yarisa,  dopadljivog izgleda, te impresivnog interijera. Na Hrvatsko tržište stigla je ograničena serija od samo 20 Yarisa Trend,  ljepotana s pokrićem, dizajniranim kako bi se Yaris približio urbanim kreativcima  kojima  su estetika i individualnost – prioritet. Yaris Trend… je linija koja je izvrstan odabir ukoliko se želite jedinstvenim stilom i visokom kvalitetom istaknuti u gradskoj gužvi…a pritom voziti automobil koji svojim multimedijalnim i pametnim rješenjima olakšava vašu svakodnevicu. Yaris je već pri lansiranju u svijetu prozvan “Piccolo Genio” (mali  genijalac), a tim nadimkom se  ponosi  jer on sažima prednosti ovoga omiljenog automobila: atraktivnu i kompaktnu ambalažu i fascinantno  pametan sadržaj. Yaris je jedan od najkompaktniji automobil u B-segmentu,  pritom  donosi dimenzije i iskoristivost  vodeće u klasi. Vodeći je po krugu okretanja od samo 4,7 metara, što ga čini iznimno pokretljivim u zakrčenim gradskim ulicama te prilikom parkiranja. Pruža vrhunsku vrijednost za uloženi novac te je  prvo vozilo u ponudi B-segmenta koje kupcima omogućuje narudžbu pristupačnih naprednih multimedijskih sustava – Toyota Touch i Toyota Touch & Go.

         Nova ograničena serija  Toyota Yaris Trend istaknuti će se brojnim specifičnim detaljima i visokom kvalitetom. Posebnom trendy stilu pridonose stražnji krovni spoiler, kromirani rubovi svjetala za maglu, kromirani pragovi vrata,  kromirana vanjska ogledala te zatamnjen C stup čime je stvoren dojam lebdećeg krova vozila. Jačanje  vizualne privlačnosti ostvareno je jedinstvenim 16″aluminijskim naplatcima i atraktivnim stražnjim LED svjetlima. Uz snažnu povezanost s dizajnom vanjske linije, novi Trend ima moderan crno bijeli interijer s detaljima narančaste boje. Kvaliteta je podignuta na viši nivo detaljima koji čine razliku; ručica mjenjača i ručne kočnice  presvučeni su  kožom s atraktivnim narančastim prošivom, bijeli detalji su na armaturnoj ploči, upravljaču i vratima , dok su atraktivne presvlake sjedala  jedinstvene upravo za Yaris Trend sa biserno bijelim detaljima koji podsjećaju na kožu. Već ovako bogatu opremu moguće je proširiti odabirom Yaris Trend+ opreme sa: automatskim dvozonskim klima uređajem, tempomatom, zatamnjenim stražnjim staklima i hlađenim i osvjetljenim pretincem ispred suvozača.

Yaris Trend  sa 5 vrata, s benzinskim 1,33 motorom (99 KS, 6 brzinski mjenjač)   dostupna je za 100.600 kn . Dodatna bezbrižnost osigurana je tijekom  5 godina jamstvom koje pruža Toyota. Yaris Trend sa 5 vrata  i 1,4 D-4D motor  (90 KS, 6 brzinski mjenjač)  dostupna je za 120.000kn. Yaris Trend+ sa 5 vrata uz benzinski 1,33 motor  dostupna je za 105.900 kn. Yaris Trend+ sa 5 vrata  uz dizel 1,4 D-4D motor  dostupan je za 125.300 kn.