Galerija Vijesti

Održan 11. Zagreb Auto Week

Tijekom proteklog vikenda 11. po redu Zagreb Auto Week predstavio je mnoga premijerna iznenađenja, redizajnirane izvedbe i neke nove generacije već postojećih modela, a posebnu pozornost su kao i uvijek privukle atraktivne hostese, koje su plijenile pažnju posjetitelja.

Na ovogodišnjem Zagreb Auto Week-u, kojeg ćemo pamtiti i po rekordnom broju posjetitelja, svoje premijerno izdanje za hrvatsko tržište doživjela je nova zvijezda premium segmenta – Volvo XC60, koji doista opravdava epitet „automobil za sve prilike“, u kojem ćete uživati bilo da se profinjeno vozite po gradu ili sudjelujete u uzbudljivoj off road avanturi.  Premijerno izdanje doživio je i gradski šminker VW Polo, koji je dobio novi sportski i markantan izgled, te se doima puno većim u odnosu na prethodnika.

Opel je predstavio potpuno novi automobil – Crossland X, koji se ističe praktičnošću, kompaktnom veličinom, te elegantnim SUV dizajnom, a u potpunosti opravdava status crossovera s faktorom dobrog osjećaja. Uz sve spomenute premijere, posebnu pažnju plijenio je novitet iz Kije – nov i inovativan automobil KIA Stonic – SUV inovativnog dizajna, te dinamičnih linija, a uz kojeg dobivate već poznato 7-godišnje jamstvo.

Auto Week je predstavio i kutak za gospodarska vozila od kojih se posebno isticao novi model ekonomičnog Opel Vivara, koji je sve popularniji kod naših poduzetnika. Uz zadivljujuće automobile, pažnju posjetitelja, posebice muškog dijela publike, okupirale su atraktivne hostese koje su spremno pozirale ispred fotoaparata.

Arena Centar, kao domaćin ove priredbe, ponovno je potvrdio svoj zlatni status među trgovačkim centrima, a mi kao i uvijek možemo samo ustvrditi kako s veseljem očekujemo novo izdanje Zagreb Auto Weeka!