Izdvojeno Vijesti

Održan casting hostesa za Vegeta Croatia Open

Prvi od ukupno četiri castinga za izbor hostesa ovogodišnjeg, 24. po redu, Vegeta Croatia Opena, održan je u luksuznom Audi centru AutoZubaka u Zagrebu. Pod budnim okom već iskusnog Daniela Bilića sa Soundset radija koji je moderirao ovo događanje i prijašnjih godina, žiri u sastavu Anica Kovač, Antonio Novak iz Audi centra AutoZubaka i Hrvoje Mikulčić iz Podravke, izabrao je djevojke s područja Zagreba i zagrebačke okolice. Još tri castinga održat će se u Osijeku, Rijeci i Puli, a ukupno će se ove godine u Umagu okupiti 140 hostesa iz cijele regije. Interes je i ove godine jako velik te je dosada na natječaj za mjesto ATP hostese pristiglo više od 600 prijava. Kao i dosadašnjih godina, najviše prijava stiže iz Slavonije, Zagreba i Istre, no javljaju se i djevojke iz Slovenije te Bosne i Hercegovine. Natječaj je otvoren do kraja lipnja 2013. Neke od hostesa već su zaštitna lica umaškog turnira s obzirom da u Umag dolaze pet i više godina zaredom, a uvjeti koje moraju ispuniti su prvenstveno komunikativnost, odgovornost i znanje stranih jezika. Kako Vegeta Croatia Open nije samo sportski turnir, već i jedan od vodećih hrvatskih društvenih događaja s bogatim popratnim sadržajima, izuzev odgovornih funkcija u desetak službi, zadaća hostesa ujedno je i promocija Umaga, Istre i Hrvatske među mnogobrojnim posjetiteljima. Prošle je godine iz Umaga prenesene su reportaže na 49 svjetskih kanala uz više od 1.600 nacionalnih priloga, a baš su umaške hostese nerijetko bile tema tih vijesti. Veliki interes iz godine u godinu iskazuje i sam ATP koji priču o hostesama kroz svoje medije plasira u svijet.

         24. izdanje turnira Vegeta Croatia Open održava se od 18. do 28. srpnja 2013. godine, a Umag će u tom razdoblju iznova postati središte jednog od najznačajnijih društvenih događaja u Hrvatskoj i nezaobilazni centar tenisa, ljepote, zabave, druženja te doživljaja okusa i mirisa Istre.

Casting za hostese Casting za hostese2 Casting za hostese3 Casting za hostese4 Casting za hostese5 Casting za hostese6 Casting za hostese7 Casting za hostese8 Casting za hostese9 Casting za hostese10 Ziri - Danijel Bilic_Antonio Novak_Anica Kovac_Hrvoje Mikulcic