Vijesti

Opel Mokka – novi ljubimac Mile Elegović

Pjevačica i glumica Mila Elegović nastavlja uspješnu trogodišnju suradnju s Opelom, i to za volanom popularnog SUV-a Mokka. Ključeve novog automobila, prije prigodnog blagdanskog koncerta na zagrebačkoj špici, Mili je uručio Željko Sredoja, direktor Opela za Hrvatsku te Bosnu i Hercegovinu. Nakon upoznavanja s Mokkom, Opelova ambasadorica u sklopu programa Klasika i jazz na Cvjetnom, izvela je u pratnji benda dio pjesama s novog albuma Kradljivica srca.

Veseli nas nastavak suradnje i vjerujemo da je udobna i sigurna Mokka odličan par za energičnu i svestranu Milu. Atraktivne Mila i Mokka sigurno će privlačiti brojne poglede gdje god da se odvezu.“, izjavio je Željko Sredoja.

Opel Mokka svojim kompaktnim dimenzijama vrlo je praktična u gradu, a opet dovoljno samouvjerena i ozbiljna za dulja putovanja. Te kvalitete prepoznao je i nagradio stručni žiri Hrvatske udruge automobilskih novinara dodijelivši joj titulu SUV-a godine za 2014.

Očito postoji neka tajna veza između Opelovih automobila i mene. Puno prije početka ove suradnje, rado sam posuđivala očevu Astru, a zadnje tri godine Opel Meriva brinula se da brojne obaveze obavim na vrijeme. Uzbuđena sam što ću imati priliku isprobati i Opel Mokku i s nestrpljenjem očekujem da zajedno krenemo u nove izazove“, dodala je Mila.

Opel Hrvatska i Mila Elegović produžuju suradnju na nove tri godine za koje vrijeme će Mila voziti Opel Mokku s dizelskim 1,7-litrenim motorom i pogonom na sve kotače.

Mila Elegović i Željko Sredoja Mila Elegović_2