Vijesti

ORYX Rent a car dobitnik priznanja Superbrands Exclusive

Umjeće brendiranja okrunjeno je Superbrands znakom, a samo oni najbolji imaju priliku nositi tu prestižnu oznaku, ove godine ta čast pripala je ORYX Rent a car-u, koji ponosno nosi oznaku – Superbrands Exclusive.

Ovo visokovrijedno priznanje ORYX Rent a car-u dodijelili su uz Stručno vijeće i sami potrošači koji su brandu dali visoke ocjene. Svi nominirani brandovi su ocjenjivani prema četiri najvažnije karakteristike: pouzdanost, kvaliteta, razlika i emotivni učinak. ORYX Rent a car svojim korisnicima uvijek stoji na raspolaganju i kontinuirano radi na povećanju kvalitete i različitosti pružene usluge, što je ovim tržišnim istraživanjem i potvrđeno.

ORYX Rent a car do sada je osvojio mnoga priznanja za vrhunsku uslugu najma vozila – QUDAL, za najbolji omjer cijene i kvalitete usluga – Best Buy Award, te za najveću razinu korisničkog iskustva prilikom odabira rent a car usluga – ICERTIAS Customers’ Friend BUSINESS. Osim toga, najveći svjetski online rent a car sustav dao je prestižno priznanje aerodromskim poslovnicama ORYX Rent a car-a u Dubrovniku, Splitu i Zadru radi toga jer su upravo njih klijenti ocijenili kao one s najvišom razinom kvalitete usluge u Hrvatskoj.

S poslovnicama diljem Hrvatske, ORYX pruža svojim klijentima ultimativno iskustvo te efikasnu i profesionalnu asistenciju pri svakom kilometru, a bez obzira na prigodu, za svoje klijente brine se osigurati im sigurnost, udobnost i bezbrižnost vožnje. Svi segmenti ponude stvoreni su kako bi korisnicima u najvećoj mjeri olakšali svakidašnjicu i iskustvo putovanja obojili tonovima slobode, zabave i opuštenosti. Sve su to razlozi koji su omogućili da ORYX Rent a car bude prepoznat kao Superbrand.