Vijesti

ORYX uručio vozilo dobitniku „Kola sreće“

U zagrebačkoj poslovnici ORYX Rent a car-a uručena je glavna nagrada, vozilo Volkswagen Polo, dobitniku Iliji Nikiću iz Zagreba od strane direktorice ORYX Rent a car-a Ljilje Matas Milković, dana 13. listopada 2015.

Svi sudionici Kola sreće imali su jednake šanse za osvajanjem ove primamljive nagrade, ali našem dobitniku osmjehnula se sreća, te će tako na godinu dana moći uživati u vozilu koje mu je omogućio ORYX Rent a car.

Prilikom uručenja ključeva dobitniku, iskreno oduševljenje i osmijeh nisu silazili s lica, a gđa. Matas Milković, ovom je prilikom izjavila: „Kolo sreće format je emisije koju prati velika popularnost i gledanost na nacionalnoj razini. Ponosni smo što smo imali prilike na taj način predstaviti ORYX Rent a car i približiti ga našim potencijalnim korisnicima, kao i usrećiti jednog od natjecatelja. Iskreno se nadamo da će uživati u njemu cijela njegova obitelj te da će provesti s njim nezaboravne trenutke.

ORYX Rent a car nudi usluge najma vozila na više od 28.000 lokacija u čak 180 zemalja svijeta. Sva su vozila opremljena klimatizacijskim uređajem, a na raspolaganju je i mogućnost najma dodatne opreme poput dječje sjedalice, sofisticiranih GPS uređaja te WiFi uređaja za mobilni Internet. Kvalitetna ponuda i pouzdan najam vozila prepoznati su od korisnika kao najbolje korisničko iskustvo u najmu vozila u Hrvatskoj te najbolji omjer cijene i kvalitete.