Izdvojeno Vijesti

Otvoren novi Citroën prodajno-servisni centar u Zagrebu

Tvrtka Citroën Hrvatska otvorila je ovog ljeta novi prodajno-servisni centar “Citroën Savska” na adresi Kovinska 2 u Zagrebu, u bivšim prostorima auto salona “Automehanika”. Citroën Savska, posluje od 2004. godine na adresi Savska cesta 41 kraj Zagrepčanke, gdje se bavi prodajom novih vozila marke Citroën, dodatne opreme Citroën, te prodajom rabljenih vozila. U novom centru na Jankomiru, Citroën Savska se bavi prodajom osobnih i lakih gospodarskih vozila, DS linije, koju danas čine Citroën DS3, DS4 i DS5, dodatne opreme, rezervnih dijelova marke Citroën i prodajom rabljenih vozila, te uslugama ovlaštenog servisera. U prodajno-servisnom centru, koji se prostire na 2.500 m2 otvorenog i 1.600 m2 zatvorenog prostora, zaposleno je 18 osoba.

U tjednima koji dolaze, Citroën Savska u Kovinskoj bit će ovlašteni Citroën Business Center, koji će davati sve detaljne informacije o kupnji vozila kao i postprodajnim aktivnostima ključnim kupcima i tvrtkama. Za tu potrebu bit će izložena cjelokupna gama lakih gospodarskih vozila, sastavljena od modela Citroën Nemo, Berlingo, Jumpy i Jumper, kao i Citroën C3 i C4 Entreprise, koja daje prilagođene odgovore na specifične i raznolike potrebe kupaca.

U 2011. godini, Citroën Savska postala je važan čimbenik u prodaji vozila u Zagrebu te salon s najviše prodanih vozila marke Citroën u Hrvatskoj. Citroën Savska također se bavi prodajom rabljenih vozila te ograničenih količina službenih i test vozila tvrtke Citroën Hrvatska. U ponudi imaju procjenu i otkup rabljenih vozila po sistemu “staro za novo” i u prošloj godini prodali su 200 rabljenih vozila.