Vijesti

Otvoren novi prodajno servisni centar Toyote u zagrebačkoj Dubravi

Na svečanosti održanoj 26.10.2016, u zagrebačkoj Dubravi proslavljeno je otvaranje najnovijeg Toyota centra Zagreb u Aveniji Dubrava 126. Svečanost su uveličali prijatelji i poslovni partneri Toyote te predsjednika Toyota Adria d.o.o. g. Akira Kimura.

Povodom otvorenja, direktor Toyota Centra Zagreb g. Dino Brekalo dodijelio je donaciju od 10.000 kn Centru za odgoj i obrazovanje Dubrava. Donaciju je preuzela gđa. Koraljka Janeković, ravnateljica centra namijenjenog školovanju i rehabilitaciji djece i mladeži s motoričkim poremećajima i kroničnim bolestima.

Prodajno servisni centar Dubrava, potpuno je uređenom po najnovijim europskim Toyota standardima, te nudi puni profil usluga kroz prodaju novih, rabljenih vozila, servisiranje vozila i popravke karoserije.

Novi salon Toyota centra Zagreb istovremeno može predstaviti 6 noviteta iz proizvodnog programa, dok se čitav centar koji uključuje i radionicu za opće popravke s kapacitetom od 5 dizalica + provjerom geometrije kotača, ovjesa i kočnica, prostorom za popravke karoserije… Rasprostire na sveukupno 1.650 m2, a centar ima 30 parkirnih mjesta. Trenutno je zaposleno 11 osoba, no uskoro se očekuje povećanje tima (do rada s punim kapacitetom predviđeno  je 25 zaposlenih osoba).

toyota-centar-zagreb-dubrava_1 toyota-centar-zagreb-dubrava_2 toyota-centar-zagreb-dubrava_3 toyota-centar-zagreb-dubrava_4 toyota-centar-zagreb-dubrava_5 toyota-centar-zagreb-dubrava_6