Izdvojeno Vijesti

Petrol otvorio tri nove benzinske postaje

Tri nove, moderno opremljene Petrolove postaje otvorene su proteklih dana na lokacijama kraj trgovačkog centra Westgate u Donjoj Bistri kraj Zagreba i u Kaštel Štafiliću i Rijeci. Kupcima će na novim benzinskim postajama biti dostupna cjelovita ponuda Petrola koju predvodi nova generacija visoko kvalitetnih aditiviranih pogonskih goriva i autoplina Q Max, a koji Petrolove benzinske postaje izdvajaju iz konkurencije. Riječ je o gorivima koja po svojim specifikacijama nadilaze aktualne europske standarde, a njihovim redovnim korištenjem kupci postižu manju potrošnju, veću ekonomičnost u vožnji, veću učinkovitost i bolju zaštitu motora vozila dok istovremeno čuvaju okoliš kroz smanjenu emisiju štetnih tvari.

         Uz Q Max goriva postaje će nuditi i visoko kvalitetno loživo ulje, širok izbor trgovačke robe i plinske boce, a u sklopu postaja bit će i ručna autopraonica i mini kafić s kvalitetnom okrjepom za goste. Iznimno dobro prihvaćene dodatne usluge poput kave na putu, kao i mogućnost kupnje ulaznica za najrazličitije koncerte i utakmice bit će dio ponude i postaja kraj Westgatea u Donjoj Bistri, u Kaštel Štafiliću i u Rijeci. Kupci će i na novim lokacijama moći bezbrižno i besplatno surfati na svojim pametnim telefonima i drugim uređajima jer je besplatan Wi-Fi internet postao standard na Petrolovim postajama.

U Petrolu smo predani stalnom podizanju razine kvalitete proizvoda koje nudimo i usluga koje pružamo na našim postajama. Iznimno mi je drago što su i kupci prepoznali da na našim postajama uvijek dobiju više. Našim novim postajama kraj trgovačkog centra Westgate u Donjoj Bistri kraj Zagreba i u Kaštel Štafiliću došli smo do ukupno 95 benzinskih postaja u Hrvatskoj, no tu ne stajemo već do kraja godine planiramo nova otvaranja“, izjavio je David Korošec, član Uprave Petrola d.o.o.

Grupa Petrol sada ima otvoreno 469 benzinskih postaja u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori te na Kosovu.