Vijesti

Peugeot 108 – ljetni makeover

Profinjen i elegantan, novi Peugeot 108 od sada je u ponudi s novim motorom i  bojama

Radi veće učinkovitosti, Peugeot 108 odsad ima novi 1,0-litreni 3-cilindrični 72 KS VTi motor. Ovaj gradski automobil u ponudi je u limuzinskoj izvedbi i u izvedbi TOP!, s dvije razine opremljenosti: Active i Allure, te s benzinskim motorom 1.0 VTi 72. Izvedba Peugeot 108 Active 1.0 VTi 72 u ponudi je s cijenom od 78.990 kn, a Peugeot 108 Allure 1.0 VTi 72 po cijeni  od 87.890 kn. Izvedba Peugeot 108 1.0 VTi 72 TOP! Allure ima cijenu od 93.890 kn.

Novi Peugeot 108 kompaktno je i okretno vozilo s ponudom elegantnih i svjetlucavih boja, uključujući dvije nove: Calvi tamno plava koja naglašava elegantne i sportske linije te Fizz zelena, svijetla i svjetlucava zelena boja.

Snažnog karaktera i urban po prirodi, novi Peugeot 108 se primjećuje i ističe. Donosi optimističan odgovor na potrebe gradske mobilnosti.

Novi Peugeot 108 nudi:

– profinjen dizajn s energičnom siluetom i zaigranim prednjim dijelom s  vragolastim pogledom dobivenim oblikom svjetala. Unutrašnjost u boji koja naglašava njegov snažan karakter i životnu radost. Jedinstvenim stilom i neodoljivim licem, plijeni pozornost već na prvi pogled;

– udobnost bez premca za ugodnu svakodnevnu vožnju zahvaljujući kompaktnim dimenzijama (dug je samo 3,47 m)te odličnom okretnošću i upravljivošću (krug okretanja od samo 4,80 m)koje mu omogućuju da se provuče posvuda. Valja istaknuti i udobnost ovjesa najviše razine te besprijekorno ležanje na cesti;

– korisne tehnologijekoja olakšava svakidašnjicu, od opreme jednostavne za uporabu poput 7“ zaslona osjetljivog na dodir do tehnologije Mirror Screen koja omogućuje kopiranje aplikacija s pametnog telefona te njihovo upravljanje putem tableta osjetljivog na dodir.