Izdvojeno Vijesti

Peugeot 208 partner Aquariusa na Zrću

U okviru promocije nove atraktivne 208-ice, klub Aquarius Zrće dobio je na korištenje tri 208-ice, koje će im biti na raspolaganju do jeseni. Tako će se i posjetitelji kluba imati prilike malo bolje upoznati s ovim novim adutom marke Peugeot, kojem je slogan „Let your body drive“.

         Peugeot 208 novi je urbani automobil, koji je već dobio brojne pohvale na račun izgleda, inovativnosti, sigurnosti i voznih svojstava. Od samog početka nadmašio je sve ciljeve u narudžbama, sa 72.000 naručenih primjeraka u Europi i kod nas od kraja ožujka. U odnosu na prethodnika – model 207, nešto je kraći, ali nudi više prostora u unutrašnjosti. Jedan od njegovih glavnih aduta je i ekonomičnost dizelskog motora, s rekordno niskom potrošnjom goriva i emisijom štetnih plinova.

Peugeot je trenutno druga automobilska marka na hrvatskom tržištu, s oko 9% tržišnog udjela, što je najbolja pozicija ove marke na našem tržištu u posljednjih nekoliko godina. Peugeot 208 model je od kojeg Peugeot mnogo očekuje, a zasigurno će doprinijeti još boljem učinku marke u Hrvatskoj, ali i u Europi.