Izdvojeno Vijesti

Peugeot akcija za laka komercijalna vozila

Peugeot Hrvatska i mreža ovlaštenih koncesionara pokrenuli su zanimljivu prodajnu akciju za laka komercijalna vozila, a koja uključuje i model 208 Business, koje ima mogućnost 100% odbitka PDV-a.

Svi zainteresirani koji se od 1. ožujka do 30. travnja odluče za neko od Peugeot lakih komercijalnih vozila, ili 208 Business, dobivaju na poklon dodatne dvije godine jamstva gratis ili do 100.000 prijeđenih km, čime ukupno jamstvo na ove modele iznosi 4 godine. Ponuda vrijedi isključivo ukoliko se financiranje ostvari putem financijskog ili operativnog leasinga Peugeot financiranja. Za to je pripremljena posebno dobra ponuda financiranja, koja uključuje minimalno učešće već od 0% s kamatom 5,95% u kunama ili 50% 50% na 12 mjeseci s kamatom 0%.

Peugeot gama lakih komercijalnih vozila sadrži četiri modela, različitih dimenzija i namjena. Najmanji model u gami, vrlo praktičan za gradske dostave, je Peugeot Bipper, koji je dostupan od 66.456 kn. Sredinu ponude čini Peugeot Partner, koji se nudi od 103.119 kn, a potom slijedi Peugeot Expert, čija je početna cijena 124.563 kn. Najveći model Peugeot gami lakih komercijalnih vozila je Peugeot Boxer, dostupan po početnoj cijeni od 132.595 kn. Cijena 208 Business iznosi 94.900 kn. Sve cijene su s uključenim PDV-om. Modeli su u ponudi u više različitih verzija i s različitim zapreminama tovarnog prostora, ovisno o potrebama i željama kupaca i namjeni vozila, a dostupni su kod ovlaštenih Peugeot koncesionara.