Vijesti

Peugeot ljetna akcija

Ususret ljetnim vrućinama, Peugeot pokreće prodajne akcije u mreži ovlaštenih Peugeot servisa od 6. lipnja do 12. kolovoza 2016.  godine kako bi vlasnici pripremili svoje automobile za ljetne mjesece. Kvalitetno podmazivanje motora, posebno tijekom ljetnih vrućina, produžuje životni vijek motora, osigurava njegovu maksimalnu učinkovitost, smanjuje potrošnju goriva i zagađivanje okoliša. Stoga je Peugeot pripremio promotivnu ponudu koja uključuje kontrolne točke Peugeot i 20 % popusta pri kupnji fitra zraka, filtra goriva i metlice brisača.

Za nova vozila, u ponudi je „Paket Zamjena ulja i Filtra ulja“ koje sadrži filtar ulja, motorno ulje TOTAL 5W30 po fiksnoj cijeni već od 510 kn s PDV-om i potrebni rad s popustom od 20%. Za vozila  3- 5 godina starosti, u ponudi je zamjena ulja TOTAL 5W40 već od 440 kn s PDV-om, a za vozila starija od 5 godina , zamjena ulja TOTAL 10w40, već  od 360 kn s PDV-om

U paketu „Odabrana dodatna oprema“ u ponudi su krovni nosači, nosači bicikala, krovne kutije, sjenila za sunce, na koje kupci mogu ostvariti 20% popusta.

Klima uređaj je element udobnosti i sigurnosti koji mora efikasno ohladiti prostor, ali ga i isušiti od viška vlage te što prije odmagliti stakla. Sustav klimatizacije je potrebo redovito podvrgavati postupku sterilizacije. U ponudi je popust od 10% na pregled klima uređaja, koji uključuje kontrolu svih elemenata klimatizacije, do 30. lipnja 2016.