Vijesti

Peugeot music ponuda

Do 15. srpnja Peugeot Hrvatska i mreža ovlaštenih koncesionara za kupnju bilo kojeg Peugeot putničkog vozila kupce nagrađuju karticom za besplatno skidanje glazbe iz Universal Music kataloga. Može se skinuti 30 pjesama mjesečno, a ukupno 365 pjesama godišnje. Neiskorištene pjesme nisu prenosive u sljedeći mjesec.

Model 206+ s pet vrata do 15. srpnja dostupan je od 69.900 s PDV-om, a 207 s pet vrata od 78.900 kn s PDV-om. Ukoliko se kupnja ostvari kreditom PSA Financiala, uz fiksnu kamatu od 5,5%, kupci dobivaju gratis treću godinu garancije (do 60.000 km). U navedenom periodu, obiteljski monovolumen 5008 dostupan je od 124.900 kn s PDV-om, a kupnjom tog modela putem kredita Peugeot Financiala uz fiksnu kamatu od 5,5% također se dobiva besplatna treća godina garancije (do 60.000 km).

Da bi sve bilo u glazbenom duhu, organizirana je i nagradna igra s koncertnim paket aranžmanom kao glavnom nagradom, uz plaćen prijevoz, smještaj i 2 ulaznice za koncert po izboru. Na kuponu kojeg se može naći u tisku, treba zaokružiti tri koncerta s liste od 15 ponuđenih. Na listi su, na primjer, Bryan Adams u Birminghamu, Rihanna u Dublinu, Tom Jones u Helsinborgu… Ukoliko prvi koncert s liste želja pobjednika do kraja nagradne igre bude rasprodan, pobjednik će moći birati između dva preostala koncerta koje je zaokružio. Druga nagrada su po dvije ulaznice za koncert u regiji po izboru s popisa koncerata, za ukupno 6 dobitnika. Treća nagrada je CD Peugeot Music, za ukupno 100 dobitnika. Dobitnici nagradne igre bit će objavljeni na www.peugeot.hr 28. srpnja 2011. godine.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.