Izdvojeno Reportaža

Počeo Zagreb Auto Week!

U petak  je u zagrebačkom Arena Centru na čak 30.000 m2 izlagačke površine otvoreno peto izdanje Zagreb Auto Weeka! Ova trenutno najveća auto-moto priredba u Hrvatskoj posjetiteljima nudi pregršt zanimljivosti iz svijeta oktana te publici premijerno predstavlja neke od najnovijih modela poznatih auto brandova.

Novi modeli, Mercedes-Benz GLA i C klasa nikoga nisu ostavili ravnodušnim, a ponajviše ljubitelje ovog premium brenda. Posjetiteljima je predstavljen i novi Polo Fresh koji odiše jedinstvenim detaljima i unaprijeđenom tehnologijom, dok je Citroënova ekskluzivna DS linija plijenila pozornost svojom atraktivnošću i kreativnim dizajnom. Nissan je pak predstavio svoj novi i tehnološki napredan Nissan Qashqai koji je oduševio poklonike ove marke. Opel je na sajmu poseban fokus dao Opel Mokki koju krase pametna rješenja i poznata njemačka kvaliteta! Kao i uvijek, auto kuće posjetiteljima Auto Weeka ponudile su posebne sajamske cijene izloženih vozila.

U subotu će na etaži -1 Arena Centra održat će se posebno tuning & styling događanje „Not Another Style Event“, natjecanje na kojem će posjetitelji moći vidjeti neke od najboljih tuning i styling automobila u Hrvatskoj. No, osim automobila tu će biti i pregršt tuning opreme za limene ljubimce.

Jedan od partnera ovogodišnjeg Zagreb Auto Weeka je i popularni show Top Gear Live koji se održava 3. srpnja u zagrebačkoj Areni, a za najsretnije posjetitelje Auto Weeka osigurano je i nekoliko ulaznica! Kao i svake godine pozornost plijene i atraktivne hostese koje su već postale zaštitni znak Zagreb Auto Weeka, te su naravno neizostavan detalj blještavila jedne ovakve priredbe.

1 2 3 4 5 6 7 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Zagreb Auto Week_logo_manji