Vijesti

Ponuda u servisima Citroën

Citroën pokreće servisnu prodajnu akciju pod nazivom „Set razvoda motora“ od 7. veljače do 31. ožujka 2017. tijekom koje se mogu iskoristiti posebne ponude, uz znanje, stručnost i profesionalnost mreže Citroën servisa. U akcijskom razdoblju može se ostvariti popust od 25% na set razvoda i pumpu vode te dodatnih 10% na rad potreban za njihovu zamjenu.

Marka Citroën preporuča vozačima koji imaju vozila starija od 5 godina ili koja su prešla više od 80.000 km redovito kontroliraju stanje remena razvoda. Remen razvoda te ostali elementi, uključujući pumpu vode pod neprekidnim su opterećenjem od strane motora i prirodno je da se troše. Stoga je preporuka da se sa setom razvoda istovremeno zamijeni i pumpa vode.

Citroën ima u svojoj ponudi nekoliko vrsta proizvoda, setove razvoda prve ugradnje koji su jednaki onima koji su ugrađeni tijekom proizvodnje vozila, kao i setove razvoda Eurorepar, koji su namijeni onima koji žele kvalitetu i sigurnost Marke, ali po povoljnijoj cijeni. U ponudi su i Super setovi razvoda koji uz remen i natezače sadrže i pumpu vode te su tako još povoljniji.