Vijesti

Porsche Croatia – osiguran servis u slučaju hitnosti

Dok su svi prodajni saloni trgovaca od 19. ožujka 2020. zatvoreni te je zaustavljena prodaja novih i rabljenih vozila kod partnera, servisnim radionicama marki Volkswagen koncerna je dopušteno da budu otvorene.

Većina ovlaštenih servisa u Hrvatskoj, koji zastupaju marke Volkswagen koncerna, a to su Volkswagen osobni program, Volkswagen gospodarski program, Audi, Seat i Škoda, i nadalje nude usluge servisiranja, odnosno usluge u slučaju hitnosti. Pri tome će se za vozila koja koristi policija, službe spašavanja i vatrogasci, kao i vozila vojske, opskrbljivača energijom, dostavnih službi te liječnika i osoba za njegu osigurati prioritet kod prijema u servis.

Naravno, ovlašteni servisi će, uz poštivanje svih zdravstveno higijenskih mjera a prema uputama Stožera za civilnu zaštitu, zaprimati i vozila u svrhu popravka odnosno redovnog održavanja. U slučaju nemobilnosti vozila, možete kontaktirati  centar mobilnog jamstva koji će osigurati pružanje pomoći na sljedeće telefonske brojeve:

Volkswagen – 0800 1987

Audi – 0800 7070

Seat – 0800 1987

Škoda – 0800 1987

Za vozila kojima mobilno jamstvo ističe ili trenutno uslijed aktualne situacije ne mogu provesti inspekcijski servis za produljenje mobilnog jamstva, rok se automatski produžuje do ponovne normalizacije situacije. Za sva ostale upite možete kontaktirati centar za skrb o kupcima na telefon 01/6269-027 ili na e-mail adresu: skrbokupcu@porschecroatia.hr