Izdvojeno Predstavljamo

Predstavljen novi BMW X5 – The boss is back

Treća generacija najuspješnijeg SAV-a na svijetu dostupna je od sada u BMW prodajnim salonima. Dva dana prije početka prodaje u cijelom svijetu u Hrvatskoj je održana svečana premijera novog X5, treće generacija BMW-ovog najuspješnijeg SAV-a. Na eventu u prostorijama tvrtke Tomić & Co., generalnog zastupnika za BMW i MINI vozila za Hrvatsku, okupilo se preko nekoliko stotina gostiju, uzvanika i ljubitelja marke BMW.

 

Model X5, utemeljitelj segmenta SAV vozila (Sports Activity Vehicle) i globalni tržišni lider u svojoj klasi, postavio je iznova nove standarde u moćnom dizajnu, luksuznoj i nenadmašnoj prostranosti, sveobuhvatnoj svestranosti i učinkovitom zadovoljstvu u vožnji. Od trenutka predstavljanja na tržištu, ovaj moćni BMW-ov SAV bit će raspoloživ sa šestcilindričnim turbodizelskim motorom u modelu 30d, osamcilindričnim turbobenzinskim motorom u modelu 50i  i šestcilindričnim turbodizelskim motorom s tri turbo punjača u modelu X5 M50d. Ulazni model s dizelskim motorom je xDrive 30d (258KS) i dostupan je od 615.672 kn, dok ponuda modela s benzinskim motorom trenutno počinje s x Drive50i (450KS). Njegova cijena počinje od 860.711 kn. U cijenu navedenih vozila uključeni su PDV i posebni porez.

Već od prosinca u ponudi će biti i modeli X5 35i , X5 40d te X5 25d s xDrive pogonom ili,  po prvi puta u ovom segmentu, samo s pogonom na stražnje kotače.

IMG_9141_small X5 cjenik