Vijesti

Proljetna akcija u servisima Peugeot

Peugeot je pokrenuo proljetnu akciju u mreži  ovlaštenih servisa kako bi se vlasnici vozila Peugeot pripremili za proljeće. Akcija se odnosi na prednje i stražnje metlice brisača i setove tepiha, a traje do 18. travnja 2015.

Metlice brisača Peugeot nude optimalnu kvalitetu i odgovaraju izrazito strogim kriterijima koji se pred njih stavljaju. Kao proizvodi visoke kvalitete izuzetno su otporne i savršeno brišu bez obzira na atmosferske uvjete, a sve kako biste imali veću vizualnu udobnost i sigurnost. Metlica se troši čak i kada je ne koristimo: vanjsko okruženje, sunce, ozon, mraz i dr. Metlice brisača se ponašaju kao naočale, koristimo ih svaki dan i imamo osjećaj da dobro vidimo. Tek nakon što ih zamijenimo postajemo svjesni razlike i da smo se postupno naviknuli na loš vid. U ovoj akciji, prednje i stražnje metlice brisača u ponudi su s popustom od čak 50%.

U istom razdoblju, u ponudi je popust od 40% na setove Peugeot  tepiha od tkanine ili gume te prostirku prtljažnika. Tepih u vozilu efikasno štiti originalne obloge od oštećenja ali je i dodatak koji se savršeno dizajnerski uklapa u Vaše vozilo. U ponudi su tepisi od tkanine različitih gustoća tkanja , a svi s neklizajućom podlogom ili gumeni. Svi su tepisi opremljeni s kopčama za sigurno učvršćenje na podlogu.