Vijesti

Proljetne akcije u Peugeot servisu

Mreža Peugeot servisa pripremila je atraktivne prodajne akcije za kočione pločice i diskove prve ugradnje, pregled klima uređaja i ljetne gume.
Kako bi vlasnici vozila Peugeot bili što bolje pripremljeni za proljetne uvjete vožnje, pokrenuta je prodajna akcija u kojoj kupci ostvaruju 10% popusta na Paket kočenje sve do 31. svibnja 2016. Popust se odnosi na prednje i stražnje kočničke pločice i diskove prve ugradnje. Za vozila starija od 5 godina, u ponudi su povoljni, pouzdani i kvalitetni Eurorepar dijelovi, primjerice cijena za kočničke pločice su već od 370 kn.
Klima uređaj je element udobnosti i sigurnosti koji mora efikasno ohladiti prostor. Sustav klimatizacije se pregledava u 8 kontrolnih točaka, a uključuje postupak sterilizacije kanala dobave zraka u kabinu. Akcijska cijena pregleda klima uređaja je 165 kn i traje do 30. lipnja 2016.
Kupci najmanje dvije ljetne gume istih dimenzija Continental, Semperit ili Barum mogu ostvariti popust od 15% u periodu do 30. travnja. Ovlašteni servisi će provjeriti stanje guma, tlak u gumama, uključujući rezervnu, te samo ukoliko je potrebno preporučiti njihovu zamjenu. U ovlaštenim Peugeot servisima u ponudi su gume renomiranih proizvođača kako bi vozačima osigurali sigurnu i kvalitetnu vožnju uz optimalne troškove.