Izdvojeno Vijesti

RasFordaja!

S prvim danima siječnja, započela je legendarna RasFordaja – ponuda koja donosi izvrsne automobile po posebno dobrim cijenama. Podrobnije informacije o akciji mogu se dobiti na svim prodajnim mjestima uz mogućnost probne vožnje, na našim obnovljenim stranicama www.ford.hr te na Facebook.com/FordHrvatska na kojem se nalazi još čitav niz zanimljivosti iz Fordovog svijeta.

         Ford Fiesta74.800 kn za model koji ima 1.25i motor, 3 vrata ABS, klima uređaj, centralno zaključavanje, 2 zračna jastuka, CD/MP3, električna i grijana sjedala. Ford Fiesta je jedan od najljepših i najisplativijih malih automobila, a ponuda je jedna od najboljih na tržištu.

Ford Focus Icon – 87.300 kn za inačicu s 5 vrata, 1.4 l motorom 80 KS, ABS+MBA, klima uređaj, daljinsko zaključavanje, 4 zračna jastuka, putno računalo, el.paket, svjetla za maglu.

Novi Ford Focus – za 106.600 kn donosi 1.6 motor 85 KS, ABS+ESP, klima uređaj, daljinsko zaključavanje, 6 zračnih jastuka, el.paket, CD/MP3 + USB. Novi Ford Focus je jedan od najatraktivnijih, najsigurnijih i najpametnijih automobila u svojoj klasi. Dobitnik je 5 zvjezdica na EuroNCAP testiranju, ali i jedini koji je osvojio 4 EuroNCAP Advanced Awards za tehnološke inovacije.

Ford Mondeo – nevjerojatna cijena 138.900 kn za izvanredan automobil. Cijena se odnosi na model s 1.6 motorom snage 120 KS, u opremi je ABS+ESP+HLA, klima uređaj 7 zračnih jastuka, daljinsko zaključavanje, putno računalo, el.paket.

Jedan od najpopularnijih monovolumena, novi Ford C-MAX s pet sjedala s motorom 1.6 85 KS ima ABS+ESP, klima uređaj, daljinsko zaključavanje, 6 zračnih jastuka, el.paket, putno računalo, radio CD/MP3 i izvanrednu cijenu od 114.700 kn.  

RasFordaja je u punom jeku u cijeloj Fordovoj mreži i traje do isteka zaliha!