Izdvojeno Vijesti

Renata Sopek i Opel Astra GTC

Voditeljica RTL Televizije Renata Sopek, uz glumicu Milu Elegović, postala je novo zaštitno lice Opela za Hrvatsku. Na Valentinovo je raskinula vezu s novom Opel Astrom i započela vezu s novom Opel Astrom GTC. Renata je ovom prilikom muzeju poklonila svoje vozačke rukavice i na taj način obilježila prekinutu, ali nezaboravljenu ljubav. Ključeve njenog novog ljubimca predao joj je Željko Sredoja, Opelov Direktor Marketinga za Hrvatsku i BiH.

         „Renata je pravi odabir za vlasnicu i vozačicu Opel Astre GTC. Prelijepa, snažnog karaktera i sportskog duha, baš kao i naša Astra GTC. Nadam se dugoj i ugodnoj suradnji s Renatom, kojoj želim puno sportskih avantura i zabavno druženje sAstrom GTC“, rekao je Željko Sredoja.

Renata Sopek, voditeljica na RTL Televiziji, ima novu lifestyle emisiju, sportsko-zabavnog karaktera „U dobroj formi s Renatom Sopek“. Uz priloge o ljepoti i zdravom životu i sportu, pokazuje nepoznate strane hrvatskih celebrityja i predstavlja ih u nesvakidašnjim situacijama stavljajući pred njih razne sportske izazove. U svemu tome društvo joj pravi najbolji komad u gradu, Opel Astra GTC.

Poziv za suradnju s Opelom me je jako razveselio, jer sam veliki ljubitelj Opelovih modela. Jako sam zadovoljna sa svojom Opel Astrom, međutim nova Opel Astra GTC me je naprosto oduševila. Automobil je vrlo energičan i dinamičan, privlači poglede svojim dizajnom, a kao sportsko kompaktno vozilo jako će se dobro uklopiti u koncept moje emisije“.

Renata će voziti crvenu Opel Astru GTC, 2.0 CDTi Sport s automatskim mjenjačem.