Izdvojeno Vijesti

Renault »Chess Edition« – odličan odnos cijene i opremljenosti

Tvrtka Renault Nissan Hrvatska ekskluzivno je pripremila ograničenu seriju vozila naziva »Chess Edition« s kraljevskom opremom i cijenama već od 70.000 kn. Adute posebne serije automobila Chess Edition čine atraktivno opremljeni Twingo, Mégane berlina, Mégane Grandtour i Fluence.

         Twingo Chess Edition 1.2 16v za 70.000 kn u ograničenoj seriji kupcima donosi posebnu ljubičastu metaliziranu boju, ekskluzivne naplatke, unutrašnje i vanjske dodatke te posebne presvlake s ljubičastim ukrasima. Radi veće udobnosti, »Chess« izdanje Twinga opremljeno je pomičnom stražnjom klupom, regulatorom i ograničivačem brzine te vozačevim sjedalom prilagodljive visine. U usporedbi s jednako opremljenim standardnim Twingom, Twingo Chess kupcima omogućuje uštedu od 6.400 kn.

Petovratni Mégane Chess Edition 1.6 16v s cijenom od 108.900 kn za benzinsku izvedbu i 116.900 kn za dizelsku opremljen je automatskim klimatizacijskim urenđajem, brisačima sa senzorom za kišu, LED dnevnim svjetlima, električnim pomicanjem stražnjih stakala, središnjim naslonom za ruke na stražnjoj klupi, aluminijskim naplatcima i crnom metaliziranom bojom. Jednako je opremljen i Mégane Grandtour Chess Edition, koji je s dizelskim motorom dCi 90 dostupan za 126.900 kn tako da kupci Chess Edition izvedbi Méganea i Mégane Grandtoura štede 8.000 kn. Limuzinu Renault Fluence 1.6 16v u ograničenoj seriji Chess Edition po cijeni od 114.900 kn, kao i dizelsku izvedbu po cijeni od 119.900 kn, odlikuju, slično Méganeu, automatski klimatizacijski urenđaj, brisači sa senzorom za kišu, LED dnevna svjetla, aluminijski naplaci i metalizirana boja. Kupnjom tog modela ograničene serije kupac ostvaruje uštedu od 5.600 kn.

Svi ovi modeli u vrlo ograničenoj količini od 80 vozila dostupni su od 1.7. u ovlaštenim Renault salonima.

Chess Edition TwingoChess Edition Twingo_2