Galerija Vijesti

Renault Kadjar

Potaknut uspjehom Captura, Renault nastavlja ofenzivu na tržište crossovera i predstavlja Kadjar, svoj prvi crossover iz C-segmenta. Ulaskom na iznimno popularan, brzorastući segment tržišta Renault iskazuje svoje ambicije na međunarodnom tržištu. Prvi primjerci u prodaju će krenuti ovoga ljeta na europskom tržištu te u mnogim afričkim i sredozemnim zemljama, a kasnije i u Kini. Capturov brat ruši konvencije te na tržište crossovera donosi inovativnost i privlačan izgled. Renault Kadjar ističe se fluidnim, atletskim vanjskim izgledom. Istodobno, upotrijebljeni materijali i pozornost posvećena kvaliteti izrade jamče sportsku i profinjenu unutrašnjost.

Dostupan s pogonom na sve ili samo prednje kotače, Renault Kadjar poziva na pustolovinu, a kompaktnim dimenzijama (4,45 metara duljine i 1,84 metra širine) jamči upravljivost u gradu. Uz suvremenu opremu i obradu unutrašnjosti vrhunske kvalitete, Renault Kadjar s multimedijskim sustavom R-Link 2 nudi i napredno povezivanje te najnovije sustave pomoći u vožnji koji jamče opušteno iskustvo za upravljačem. Renault Kadjar pokreće paleta posebno učinkovitih motora koji ga smještaju na sam vrh segmenta u pogledu male potrošnje goriva i emisije CO2. Renault Kadjar javnosti će biti predstavljen na 85. ženevskom salonu automobila, koji vrata posjetiteljima otvara 5. ožujka 2015. U prodaju kreće početkom ljeta u Europi i mnogim afričkim državama te u sredozemnoj regiji.

???????????????? ???????????????? ???????????????? ???????????????? ???????????????? ???????????????? ???????????????? ??????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????????????? ???????????????? ????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????? ???????????????????????????????? ?????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????? ?????????? ????????????????????????????????????? ???????????????? ???????????????? ???????????????? ???????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? Renault Kadjar