Izdvojeno Vijesti

Renault Rendez-vous

Renault_Rendez-vous_small

Prilagođavajući se novim tržišnim trendovima, tvrtka Renault Nissan Hrvatska i ovoga će ljeta već postojećim i potencijalnim novim kupcima u svim većim hrvatskim gradovima predstavljati svoje modele kroz lokalna izlaganja zajedničkim imenom nazvana Renault Rendez-vous. Cijeli koncept izlaganja vozila osmišljen je u tri tematske cjeline koje simbolikom uređenja i izloženih modela predstavljaju tri poznata francuska grada: u cjelini nazvanoj St. Tropez bit će izloženi Renaultovi obiteljski auti Mégane i Fluence, u drugoj, nazvanoj Le Mans, kupci će uživati u čarima sportskih modela Mégane RS i Clio RS, dok je treća, nazvana Pariz, rezervirana za Clio i Captur, modele koji simboliziraju dizajnersku prekretnicu Renaulta.

Renault Rendez-vous izlaganja održavaju se: 24.5. u Poreču, 31.5. i 20.9. u Zagrebu, 28.6. u Rijeci, 30.8. u Zadru, 6. 9. u Varaždinu, 13. 9. u Osijeku, 27.9. u Karlovcu i 4.10. u Splitu i svako od njih na vrijeme će biti najavljeno u dnevnim novinama i na radiju.

Osim razgledavanja izloženih vozila, posjetitelji će neka moći i isprobati, ili dogovoriti probnu vožnju za kasnije, a ostavljanjem svojih podataka za kontakt, automatski sudjeluju u nagradnoj igri u kojoj je glavna nagrada vikend za dvoje u Parizu. Osim DJ-a zaduženog za glazbu, posjetitelje će svojim ilustracijama zabavljati karikaturist, djeca se mogu poigrati u dječjem kutku, a roditelji se mogu okušati u „Mégane RS challengeu“. Posjetitelje koji odluče sudjelovati u svim aktivnostima na izložbenom prostoru očekuju brojni promotivni pokloni. Fanovi Renaultova Facebook profila također mogu osvojiti nagrade u posebnom Renault Rendez-vous natječaju.