Vijesti

Rođendanska akcija BMW-a X1

U sezoni putovanja budite spremniji nego ikada prije jer BMW X1 s bogatim paketom opreme sada je dostupan po cijeni od 249.900 kn.

Povodom velike obljetnice 25 godina poslovanja iz tvrtke Tomić & Co. dolazi s nestrpljenjem iščekivana vijest o posebnom rođendanskom izdanju najprodavanijeg BMW modela u Hrvatskoj. Tako sada u sezoni putovanja možete biti spremniji nego ikada prije jer BMW X1 s bogatim paketom opreme dostupan je za 249.900 kuna.Kršnih proporcija, impozantne pojave i dinamičnih linija, posebno izdanje BMW X1 sDrive18d EDITION 25,diči se upečatljivom vanjštinom koja savršeno ističe njegov status donedavno najmlađeg člana BMW obitelji modela X. S više nego dovoljno mjesta za putnike i prtljagu, a uz najmodernije luksuzno uređenje i funkcionalnost koja se temelji na pouzdanom inženjeringu te najnovijim tehnologijama, ovaj model zaista garantira istinsko zadovoljstvo u vožnji.

„Rođendansko izdanje BMW X1 sDrive18d Edition 25, svakako najbolji omjer uloženog i dobivenog, dolazi u varijantama s ručnim i automatskim mjenjačem. Uz pregršt opreme, među kojima su stražnji senzori za parkiranje, tempomat s funkcijom kočenja, LED prednja svjetla s proširenim sadržajem, unutarnje uređenje Black high gloss s umecima Pearl Chrome, opremljen je i zanimljivom sportskom opremom. Stoga će ljubitelji sportske vozne dinamike i udobnosti svakako uživati u sportskim sjedalima za vozača i suvozača, sportskom kožnom upravljaču te visokokvalitetnoj tkanini Race“,poručuju iz Tomić & Co. poslovnica. Edition 25 inačice dostupne su u bijeloj (Alpine White) i crnoj (Black) boji, a sve informacije o privlačnim modelima financiranja putem BMW Financijskih servisadostupne su u Tomić & Co. poslovnicama. Posjetite Tomić & Co. salone ili više informacija potražite na linku: https://www.bmw.hr/hr/topics/details/offer-overview/2018-03-06-X1-Edition25.html