Vijesti

S Kia Stonicom u Rusiju

Preko Poljske, Bjelorusije, Litve, Estonije i Finske do Rusije

Najpoznatiji hrvatski putoholičar i svjetski putnik, Kristijan Iličić, koji je obišao preko 80 zemalja diljem svijeta, nakon posljednje avanture u prašumama Amazone odvažio se na novi pothvat. Njegova je nova avantura put u Rusiju gdje će bodriti Vatrene na utakmicama Svjetskog nogometnog prvenstva. Ovih dana Kristijan putuje preko Poljske, Bjelorusije, Litve, Estonije i Finske do Rusije u kojoj navijačka atmosfera već počinje. Ipak, u Rusiji ne staje njegovo putovanje – Gruzija, Armenija, Azerbajdžan, Ukrajina, Moldavija, Rumunjska, Češka, Slovačka, Bugarska, Srbija, Njemačka, Mađarska, Monaco, Belgija – sve su to destinacije kojima će Kristijan proći u svom vatrenom Kia Stonicu.

Kia Stonic donosi uzbuđenje i izražava slobodan duh jer je dizajniran za vozače koji žele uhvatiti svaki trenutak i uživaju u svakoj avanturi, zbog čega je idealan partner za Kristijanovu avanturu. Svojim elegantnim, mišićavim tijelom, kompaktnim sportskim dizajnom te vrhunskim performansama stvoren je za one koji uvijek traže više od prosjeka i teže pobjedi, a svojim karakteristikama pristaje svjetskom prvenstvu u svojoj kategoriji.

Dugotrajni roadtrip po različitim zemljama i kroz različite vremenske uvjete, kojima će naš putoholičar biti izložen, zahtijeva visoku sigurnost. Novi Kia Stonic jamči sigurnost s pet zvjezdica osvojenih na Euro NCAP testovima, a kako bi sve prošlo u potpunosti bezbrižno, tu je i nepobjedivo Kijino 7-godišnje jamstvo. Samouvjerenost u Kijinu kvalitetu dolazi iz visoke kvalitete njenih vozila stoga ni najveći avanturisti ne moraju dvojiti kada se s Kijom upuštaju u nove pustolovine.

Dizajn Kijinog Stonica privukao je brojne poglede, posebno zbog široke palete boja kojima pojedinci mogu izraziti svoju individualnost, no crveno-bijeli kvadratići Kristijanovog Stonica nigdje nisu prošli nezapaženo.

Kia, kao partner međunarodne krovne nogometne organizacije FIFA i službeni automobilski partner Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. u Rusiji, organizatorima je isporučila vozila iz svoje bogate ponude modela i preko različitih marketinških aktivnosti te oglašavanja na stadionima jača svoju prepoznatljivost, kao što je i ova suradnja s Kristijanom Iličićem.

Svaki trenutak ovog uzbudljivog putovanja svi zainteresirani zaljubljenici u putovanja i vjerni navijači mogu pratiti na službenim profilima Kristijana Iličića kao i na društvenim mrežama Kije.

Fan zona na zagrebačkoj Opatovini – glavna nagrada vikend sa Sportagem

Za one koji ostaju u Zagrebu, Kia je pripremila vrhunsku atmosferu u fan zoni na zagrebačkoj Opatovini. Uz uživanje u utakmici, posjetitelji će moći razgledati i njihove aktualne modele vozila. Posebna nagrada očekuje sve posjetitelje fan zone koji će sudjelovati u nagradnom natječaju, a najsretniji među njima će osvojiti Kia Sportagea za vikend vožnju.