Vijesti

Severina rekla ‘Uzimam’ – VW Golfu

Severina je konačno izrekla sudbonosno ‘Uzimam!’. Prije nego što to učini u stvarnom životu, naša najpopularnija pjevačica odlučila je izreći sudbonosne riječi pred kamerama prilikom snimanja nove televizijske reklame za Volkswagen Golf. Riječ je o novoj marketinškoj kampanji za najpopularnije vozilo u Hrvatskoj, koja se ovih dana snimala u Volkswagenovom salonu u Varaždinu.

Televizijski spot, koji producira i režira Zoran Pezo iz produkcijske kuće Plavi film, dirljiva je priča u kojoj Severina zahvaljuje svojim prijateljima, djelatnicima Volkswagenovog salona, na pomoći koju su joj pružili u donošenju najvažnije životne odluke – odabira partnera. Naravno, onog automobilskog – riječ je o sedmoj generaciji legendarnog Golfa, čijim čarima ni Severina nije mogla odoljeti.

Pojavljivanje Severine u novom spotu za Golf nastavak je dugogodišnje uspješne suradnje između Volkswagena i naše glazbene umjetnice, koja je još od 1999. godine vjerni brand ambasador Volkswagena, najpopularnije automobilske marke u Hrvatskoj i neprikosnovenog tržišnog lidera u zadnje četiri godine.

Popularna pjevačica sudjelovala je i u kampanji lansiranja novog Golfa, koja je ostala zapamćena po Severininoj provokativnoj šetnji Dubrovnikom.

Dugogodišnja suradnja i prijateljstvo nastavljeni su na obostrano zadovoljstvo pa ćemo i u budućnosti Volkswagen i ja biti jedno uz drugo. Veseli me što će novi Golf i dalje biti moj vjerni suputnik na putovanjima i turnejama“, izjavila je Severina na snimanju u Varaždinu. “Ovo je svakako kruna dosadašnje suradnje Volkswagena i Severine, no istovremeno i obilježavanje tek prvih 15 godina prijateljstva – iznimno se veselimo svakom novom projektu sa Severinom” izjavila je Dijana Đerđ, voditeljica marketinga i PR-a Volkswagena.

_JEL9143 _JEL9199 _JEL9211 _JEL9270 _JEL9289 _JEL9296 _JEL9307 _JEL9353 _JEL9389 _JEL9416 _JEL9425 _JEL9444 _JEL9455 _JEL9461

_JEL9350