Vijesti

Specijalna serija C3 Medveščak

Potaknuti odličnom dosadašnjom suradnjom i pozitivnom atmosferom na ledu i tribinama, Citroën je odlučio dodatno osnažiti suradnju s KHL Medveščak lansiranjem specijalne serije C3 Medveščak uz specijalne pogodnosti. Radi se o iznimno bogato opremljenim modelima Citroën C3 koji su u ponudi od siječnja 2011. godine s cijenom od 79.900 kn. U svojoj bogatoj opremi specijalna serija C3 Medveščak ima logo Medveščak, ABS+REF+AFU, klima uređaj, šest zračnih jastuka, radio CD MP3, kožni upravljač, zatamnjena stražnja stakla, električni paket, paket Kromirani look, regulator/limitator brzine, svjetla za maglu i dr. Specijalna serija C3 Medveščak u ponudi je s kamatnom stopom od 6,99 % uz Citroën Financial Services s rokom otplate do 48 mjeseci.

Naime, Citroën Savska i KHL Medveščak potpisali su u kolovozu novi ugovor u trajanju od osam mjeseci o poslovnoj suradnji na sportskim, promotivnim, edukativnim i ostalim događajima. Tim povodom „Medvjedi“ su dobili na korištenje 18 vozila: 15 modela Citroën C3 , 1 Citroën C5, 1 Citroën Berlingo  i 1 dostavni Citroën Nemo. Radi se o bogato opremljenim modelima Citroën C3 koji putovanja “Medvjeda” na europskim gostovanjima čine ugodnijim, luksuznu limuzinu Citroën C5 voze članovi Uprave, a višenamjenski Citroën Berlingo i svestrani dostavni Citroën Nemo služe za prijevoz brojne opreme.

Zagrebački klub hokeja na ledu Medveščak je prošle godine primljen u odabrano društvo europskih klubova koji sudjeluju u EBEL ligi. Ovaj izniman uspjeh hrvatskog sporta i hokeja posljedica je odličnih rezultata koje posljednje dvije sezone postižu hokejaši zagrebačkog kluba Medveščak na međunarodnoj razini.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.