Vijesti

Stigao novi “Oldtimer Club”

Prošla je godina dana od izlaska prvog broja časopisa “Oldtimer Club”, a u prodaju je stigao treći broj koji je definitivno zakoračio u potpuno novi segment ovakvih izdanja. Može se reći kako je “Oldtimer Club” već nakon drugoga broja postao pravi magazine book. Oprema i kvaliteta, od naslovne stranice pa dalje, same po sebi ne bi bile dostatne za ovu kategoriju. Prije svega to su zanimljivi tekstovi, kvaliteta slika i moderni prijelom te primjena suvremenih tehnologija – QR kod koji sadržaju daje jednu novu, multimedijalnu dimenziju. Osim stalne težnje prema unaprjeđenju ovog izdanja, a vodeći se realnom pretpostavkom kako će se ovaj magazine book vrlo dugo održati, u redakciji se posebno trude da izbor i način obrade tema bude zanimljiv što široj čitateljskoj publici.

S obzirom na zaista velik broj zanimljivih tema koje ovaj broj donosi izdvojiti ćemo ih tek nekoliko. U trećemu broju tako možete čitati o problemima koji nastaju pri korištenju bezolovnih goriva kod motora starije generacije, osamdestoj godišnjici kultnog modela Fiat 500, nadalje, upoznati veličanstvenu povijest marke Porsche, ali i onu Forda Mustanga koji je odavno postao marka za sebe te je još uvijek ikona američke automobilske industrije, i naravno, otići u daleku povijest i upoznati priču o najstarijoj američkoj marki motocikala – Indian, te još mnogo toga na 116 stranica visoko kvalitetnog tiska.

Treći broj časopisa “Oldtimer club” može se kupiti na kioscima širom Hrvatske ili naručiti po cijeni od 35,00kn (+ dostava 5kn) putem e-maila: kupioldtimerclub@gmail.com, a može se prolistati dio časopisa online: http://www.medijskaosobnost.hr/OldtimerClub3