Izdvojeno Vijesti

Stigao osvježeni Hyundai ix35

Od mjeseca rujna 2013. u ponudi Hyundai modela bit će dostupan i redizajnirani ix35. Trenutno najtraženiji SUV na hrvatskom tržištu, tri godine nakon lansiranja sada dolazi s osvježenim dizajnom, tehnološkim poboljšanjima i unaprijeđenom učinkovitošću. Za atraktivniji i upečatljiviji izgled zaslužna su nova LED dnevna svjetla, dok interijer dobiva još kvalitetnije materijale i nekoliko promjena na instrument ploči , dok kao novi sigurnosni

element dolaze detektori tlaka u gumama. ‘R’ dizel motor kao novost donosi čišću tehnologiju, kao što je recirkulacija ispušnih plinova u niskotlačnom sustavu ispuha.

Hyundai ix35 je iznimno važan za Hyundai u Europi. To je bio prvi model koji je uspio promijeniti percepciju Hyundai marke kod europskih kupaca , stoga niti promjene na redizajniranom modelu nisu velike kako se ne bi narušila njegova velika popularnost. Prepoznatljivog i skladnog ali oštrijeg dizajna, zadržava svoju osobnost i karakter, a uz poboljšana tehnološka rješenja i bolje vozne osobine i dalje predstavlja odličan izbor za kupnju.

Na hrvatskom tržištu dostupna će biti tri motora, benzinski 1.6 GDI snage 135 KS, te dizelski 1.7 CRDi snage 115 KS i 2.0 CRDi sa 184 KS i pogonom na sva četiri kotača. Kupci će moći izabrati između čak četiri paketa opreme, iStart. iLike, iThink i iLove. Novi ix35 je zadržao i svoju cjenovnu konkurentnost i dostupan je po atraktivnoj cijeni već od 144.990 kn. Sve detaljnije informacije mogu se saznati u ovlaštenoj mreži Hyundai partnera širom Hrvatske.

New ix35_1 New ix35_2