Predstavljamo Vijesti

Stigao prvi Seat SUV

Prošli tjedan je u sve ovlaštene Seat salone u Hrvatskoj stigla nova Ateca, čime je i službeno postala dostupna svim potencijalnim kupcima za probne vožnje. Još od premijernog predstavljanja na Zagreb Autoshow-u početkom travnja, nova Seat Ateca izaziva veliki interes potencijalnih kupaca, te je određeni broj vozila prodan i prije samog dolaska na HR tržište.

Početna cijena Atece u Reference opremi za 1.0 TSI motor (115ks) je 148.026 kn. Paleta Atece dolazi sa snažnim, turbo TSI benzinskim i TDI dizelskim motorima s rasponom snage od 115 KS do 190 KS, pogonom na prednje ili pogonom na sve kotače, ručnim ili automatskim DSG mjenjačima s dvostrukom spojkom. Iscrpan niz tehnoloških opcija proteže se od punih LED glavnih svjetala preko širokog portfelja sustava potpore za vozača, poput inovativne potpore kod prometnog zastoja i novog sustava Emergency Assist, sve do paketa najsuvremenijih infotainment sustava sa zaslonima na dodir veličine 8″ te Full Link tehnologije povezivosti.

Ateca se nudi u tri varijante opreme – Reference, Style i najekskluzivnija XCELLENCE. Opreme nude boje i vrhunske materijale koji će zadovoljiti svačiji ukus.

seat-ateca-01 seat-ateca-02 seat-ateca-03 seat-ateca-05 seat-ateca-06 seat-ateca-07 seat-ateca-10 seat-ateca-11 seat-ateca-12 seat-ateca-13

seat-ateca_cjenik