Vijesti

Stiže Mazda CX-9!

U siječnju na hrvatsko tržište stiže Mazdin najveći model, Mazda CX-9. Prvi je put predstavljena 2007. godine u SAD-u, za čije je tržište primarno i napravljena, a osim u SAD-u, Mazda CX-9 prodavala se i u Rusiji, Ukrajini i Bjelorusiji. Mazdu CX-9 pokreće V6 benzinski motor obujma 3,7 litara, koji razvija 277 KS i dolazi isključivo u kombinaciji sa 6-stupanjskim automatskim mjenjačem. Najveća brzina je 181 km/h (elektronički ograničena), a od 0 do 100 ubrzava za 10,1 sekundu. Prosječna potrošnja prema kombiniranom ciklusu iznosi 11,3 l/100 km, a emisija CO2 je 270 g/km.

Admiralski brod Mazdine ponude nudi maksimum udobnosti i luksuza, a bit će dostupan sa samo jednim, ali iznimno bogatim paketom opreme, koji serijski između ostalog sadrži: 10 zračnih jastuka, sustave ABS, EBD, DSC, RSC i TCS, 3-zonski automatski klima-uređaj, kožnu unutrašnjost, električno namjestiva prednja sjedala s memorijom, električno pokretani krovni otvor, Bose ozvučenje s ukupno 10 zvučnika, kameru za vožnju unazad, ‘pametni ključ’, tempomat, 20“ aluminijske naplatke, itd. Raskošno prostrana unutrašnjost ima sedam punovrijednih sjedala raspoređenih u tri reda, koja pružaju brojne mogućnosti konfiguracije te obujam prtljažnika od 267 litara (uz svih sedam sjedala) do čak 1.911 litara (uz samo dva prednja sjedala).

U Hrvatskoj će ekskluzivno biti dostupno 15 komada po cijeni od 329.000 kuna (metalik boja uračunata). Za sve ostale informacije pozivamo Vas da se raspitate kod Mazda partnera.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.