Vijesti

Super ponuda za Citroën C-Elysee i C3 Medveščak u veljači

U prodajnoj akciji Citroën C-Elysee Medveščak BlueHDi 100 u ponudi je s posebnom uštedom i cijenom već od 91.900 kn, a svakog kupca u veljači očekuje 4 godine produženog jamstva Essential Drive bez obzira na način financiranja. Prostran i robustan, Citroën C-Elysee svojim stilom i posebnim svojstvima odgovara očekivanjima kupaca koji istovremeno traže atraktivan i pristupačan sedan pouzdan na cesti.

Citroën C-Elysee je svoje kvalitete dokazao je i na stazi: imao je 19 najboljih startnih mjesta u 21 utrci, 14 plasmana na 1. i 2. poziciju i 34 pobjede. Marka Citroën ostvarila je povijesni rezultat, neviđen u povijesti WTCC natjecanja. Ekipa je postavila novi rekord u bodovima ostvarenih u jednoj sezoni i tako osvojila drugu godinu zaredom naslov svjetskih WTCC momčadskih prvaka.

Također, Citroën je u veljači pokrenuo posebnu ponudu na ograničenu količinu bogato opremljenih modela Citroën C3 Medveščak. Tako je Citrën C3 Medveščak PureTech 82 dostupan za 82.900 kn. U bogatoj serijskoj opremi ovog modela nalazi se šest zračnih jastuka, klima uređaj, paket kromirani look, dodatno zatamnjena stražnja stakla, svjetla za maglu, upravljač presvučen kožom, radio CD MP3, regulator/limitator brzine itd. Trocilindarski turbomotor Pure Tech, koji je razvila grupa PSA Peugeot Citroën i koji oprema Citroën C3, osvojio je prestižnu međunarodnu nagradu „Motor godine 2015“ koju dodjeljuje žiri za „International Engine of the Year Awards“. Ovaj prilagodljiv i učinkovit motor trocilindarski benzinski turbo motor, smanjenih dimenzija i težine, pruža neviđenu razinu užitka u vožnji i performansi na ovoj razini obujma motora.

CITROEN C3