Vijesti

Suradnja Hyundaija i obrtničke komore

U prostorijama Hrvatske obrtničke komore, Ilica 49/II, Zagreb, dana 15.12.2016. godine u 14h, potpisan je Sporazum o međusobnim odnosima između Hrvatske obrtničke komore (HOK) i Hyundai Hrvatska d.o.o.. Ugovore su potpisali Dragutin Ranogajec, predsjednik Hrvatske obrtničke komore, Lovre Živković, predsjednik Uprave Hyundai Hrvatska d.o.o. i Diana Sorić Hictaler, članica Uprave Hyundai Hrvatska d.o.o., kojima se osiguravaju posebni uvjeti nabave Hyundai automobila, rezervnih dijelova i servisiranja Hyundai vozila za članove Hrvatske obrtničke komore.

„Hrvatska obrtnička komora putem projekta Zajednička nabava – HOK ZNA nastoji svojim članovima omogućiti kvalitetnije i povoljnije poslovanje, osiguravanjem pogodnosti kod dobavljača roba i usluga iz raznih gospodarskih grana, s kojima potpišemo sporazume o suradnji. Ovaj sporazum omogućava našim kolegicama i kolegama uštede prilikom nabave Hyundai automobila, rezervnih dijelova i servisa Hyundai vozila, što je doprinos smanjenju ukupnih troškova poslovanja za naše članove“, izjavio je predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec.

„Kao generalnom distributeru za Hyundai za hrvatsko tržište, zadovoljstvo nam je da kroz suradnju s Hrvatskom obrtničkom komorom, odnosno kroz posebne uvjete za nabavku Hyundai automobila, rezervnih dijelova i servisiranja Hyundai vozila, možemo podržati napore komore za stvaranjem povoljnijih uvjeta poslovanja za sve njene članove. Hyundai uvijek nudi puno svojim korisnicima što se tiče razine opreme, funkcionalnosti, sigurnosti, pouzdanosti i kvalitete svojih automobila. Zadnjih godina postaje prepoznatljiv i po svom dizajnu. Uz jedinstveni jamstveni paket na tržištu, 5 godina Hyundai trostrukog jamstva bez ograničenja kilometraže, vjerujemo da je Hyundai odličan i racionalan izbor kako za privatni tako i za automobil za potrebe poslovanja. Zato vjerujemo da Hyundai može biti kvalitetan i pouzdan partner obrtnicima u Hrvatskoj“, istaknuo je Predsjednik Uprave Hyundai Hrvatska d.o.o. Lovre Živković.