Vijesti

Svečano otvorena Renault koncesija Autocentra Kos u Čakovcu

Autocentar Kos, višegodišnji Renault je 19. listopada svečano otvorio svoju novu koncesiju u Čakovcu, na adresi Mihovljanska 89. Time je Autocentar Kos zaokružio svoje područje djelovanja na tri županije sjeverne Hrvatske: Varaždinsku, Koprivničko-križevačku te Međimursku. Koncesija Renaulta i Dacie se sastoji od prodajnog salona veličene 250 m2, u potpunosti opremljenog servisa površine 400m2 sa tri dizelice te postprodajnog odjela. Usluge koje nudi ova nova koncesija su prodaja novih i rabljenih vozila, uz zamjenu „staro za novo“, prodaja rezervnih dijelova i dodatne opreme, servis za vozila marke Renault i Dacia, pranje vozila te usluge limarskih i lakirerskih radova.

Novootvorena koncesija u Čakovcu zapošljava osam djelatnika, s namjerom širenja, ovisno o obimu posla, i želji da se marka Renault i Dacia probije svojom kvalitetom, ljubaznošću djelatnika i kvalitetom usluge u sam vrh voznog parka. Svojim radom i zalaganjem te stručnošću djelatnika Autocentra Kos cilj je postiči največće moguće zadovoljstvo korisnika usluga koji će se osjećati kao kod kuće u jednoj prijateljskoj atmosferi.

Svečanost otvorenja svojom su nazočnošću, uz domaćine g. Borisa Kosa i Karla Trstenjaka, uveličali gradonačelnik Čakovca g. Branko Šalamon, generalni direktor tvrtke Renault Nissan Hrvatska g. Zoran Vujasinović te brojni ostali uzvanici.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.