Izdvojeno Predstavljamo

Tony potvrdio ”Lexus je stvoren da fascinira”

Lexus je u  austrijskom Tirolu predstavio rafiniranu dinamičnu limuzinu,  potpuno novi Lexus GS, a ulogu regionalnog ambasadora ove prestižne marke ponio je Hrvatski glazbenik Tony Cetinski.

         Lexus u svijet luksuza donosi vozila izvanredne snage, atraktivnog dizajna, najnovijih tehnoloških rješenja… uz performanse i vozna svojstva koja oduzimaju dah.  Lexus osvaja vrhunskom kvalitetom i uglađenošću, te pouzdanošću i najvišim sigurnosnim standardima, a upravo su ovo karakteristike koje je Lexus prepoznao u kvaliteti rada  i stalnim inovacijama u izvedbama kojima nas osvaja Tony. Našoj pjevačkoj zvijezdi ukazana je velika čast i odgovornost za promicanje jednog od najprestižnijih svjetskih automobilskih brendova, a Tony je iznimno  ponosan  što je njegov dugogodišnji rad prepoznat na ovaj način.

Na druženju u Münchenu i Austrijskom Tirolu Tony je posjetio međunarodno predstavljanje četvrte generacije najnovijih  luksuznih poslovnih limuzina GS 250 te GS 450h.  Lansiranje novih modela i predstavljanje Lexusovog ambasadora proslavljeno je u austrijskom Tirolu u hotelu Kempinski gdje je upriličeno druženje i za uvažene Lexusove goste i brojne europske novinare. Tony je imao priliku razgovarati sa vodećim Lexus dizajnerima i inženjerima koji su stvorili najnoviju generaciju limuzine GS. U najvažnije adute Lexusa GS, Tonyja je osobno uputio glavni ”krivac”; zamjenik glavnoga inženjera G. Koji Sato, istaknuvši Lexusovu superiornost u onome za Tonyja veoma važnome – ozvučenju i ”soundu”. Lexus u svojim ekskluzivnim modelima koristi Mark Levingston premium sustav ozvučenja sa 17 zvučnika, koji  će Tonyju omogućiti najbolji mogući ugođaj slušanja glazbe tijekom vožnje.

Partnerstvo Lexusa i Tonyja Cetinskog nema granica, te je dokaz da se kvaliteta i kontinuirani napredak u radu prepoznaju mnogo šire od granica Lijepe Naše.  Tonyjev rad cijene i u njemu uživaju  i oni koji ne razumiju ni riječ hrvatskog ali razumiju emociju i raskošan glas našeg , kako su ga novinari imenovali, kralja popa.

Ja živim u “koferu” i stalno sam na putovanjima zbog toga su mi kvaliteta i udobnost  automobila izuzetno važni. Sigurnost je uvijek ispred svega ostaloga.  Tehnološki noviteti koje je predstavio Lexus fascinirali su me prije svega sa aspekta sigurnosti.  Senzori upozorenja pri slučajnom prelasku u drugu traku, kontrola mrtvog kuta vidljiva na retrovizoru, te brojni drugi nevidljivi pomagači … tu su da spašavaju život. Prilagodljiva sjedala u fascinantnih 18 smjerova, za vozača i suvozača – prvi put da sam kao suvozač uživao u vožnji, bez diskriminacije u odnosu na udobnost vozača. Uživao sam u korištenju najšireg navigacijskog i multimedijskog zaslona na svijetu… Ponosan sam što sam izabran za ambasadora ovog fascinantnog vozila. Lijepo je kada ljudi prepoznaju  tvoj rad i odluče se vezati uz tvoje ime. Novim albumom opravdat ću ukazano mi povjerenje ”  izjavljuje Tony Cetinski.

Nakon odmora i uživanja u časti koju je zaslužio svojim radom, Tony se vratio u studio gdje snima novi album.  Ljestvicu kvalitete je već visoko postavio i na krilima još jednog priznanja,  ne sumnjamo da će nas Tony uskoro obradovati novim i odličnim pjesmama.

Foto: Željko Puhovski/CROPIX